Ahojte. Chcela by som sa opytat (muzov aj zeny), ako sa da docielit, aby moj priatel striekal aj viackrat za sebou? Kamoska mi vravela, ze ten jej sa v pohode dokaze urobit aj 3X (2X bezne v priebehu minuty) za sebou a stale mu stoji. Je mi trapne sa jej pytat na podrobnosti, tak sa chcem opytat vas, ake mate s tymto skusenosti, ci sa vam to niekedy stava a co treba robit(drazdenie), aby sa toho dosiahlo? Chcela by som to urobit mojmu milacikovi, pretoze som od kamosky pocula, ze pre jej chlapa to je neskutocny zazitok. Je preto nutna nejaka preddispozicia alebo vacsia potentnost chlapa? Mozete pisat aj mail.
Viacnasobny orgazmus u muza
Bohužiaľ na to radu nemám, on je taký od začiatku, ja som to po ňom nežiadala ani nič a ešte k tomu som bola jeho prvá... Takže asi to ma vrodené, alebo čo ja viem čo si doma sám robí :D
cicka-micka: da sa aj nejakym sposobom penisdrazdit, aby neochabol? Robis to nejako ty?
Po ejakulácii mu stále stojí a ak chcem možme pokračovať ďalej... Urobí sa potom znova, a aj potom ešte niekedy a potom už nie... A hmm... Tyzdenne to bolo asi tak, že noc u neho vyzerala tak na 6x. Tych 6x nebolo vždy za sebou, bolo to napr. takto: večer 2x za sebou, v noci tiež tak 2x, nad ránom 1x a ráno 1x.. Samozrejme, že ejakulátu ubudalo... Na ten posledný krát sa niekedy spravil už a niekedy nie... A cez tych zvyšnych týždennych 6dní sme sa milovali asi možno tak 2-3x.. Ako kedy niekedy vôbec...
ludka98:
A myslis, ze ja som si casoval milovanie ? Proste sme sa milovali, dokedy nam to bolo prijemne. Avsak, ja by som este pokracoval aj dalej.... :-) Priatelka si sama povie, kedy jej staci :)
AdamKrt: No ked mam byt uprimna, tak po niekolkohodinovom milovani akosi netuzim. A pochybujem, ze aj moj priatel by to takto vydrzal. Nemusi to byt pol dna, staci mi intenzivna hodinka s krasnym vyrcholenim :) Preto by som toto chcela vyskusat. Mam pocit, ze tu debatujeme o dvoch odlisnych veciach. Oddialovanie orgazmu (popripade suchy org. a viacnasobna ejakulacia v priebehu kratsej doby)
AdamKrt: No ked mam byt uprimna, tak po niekolkohodinovom milovani akosi netuzim. A pochybujem, ze aj moj priatel by to takto vydrzal. Nemusi to byt pol dna, staci mi intenzivna hodinka s krasnym vyrcholenim :) Preto by som toto chcela vyskusat. Mam pocit, ze tu debatujeme o dvoch odlisnych veciach. Oddialovanie orgazmu (popripade suchy org. a viacnasobna ejakulacia v priebehu kratsej doby)
ludka98:
a preco by som mal po nej nieco take chciet ? Aby ma 3x urobila a znizil sa mi apetit, ked planujem niekolkohodinove milovanie ? A dalsie dni vikendu zrovna tak ?
Preco mam nieco urobit naraz, ked si to moze dlhsie vychutnavat ???
AdamKrt: Hmm, ale ja som myslela na fakt, ze nejaki chlapi aj po klasickej ejakulacii (zopar vystrekov) neochabnu a po minutke drazdenia striekaju znova a takymto sposobom to dokazu aj 3X (kamoskin pripad). Tebe to takto priatelka niekedy neurobila?
behind:
ako pocitas to 3x striekanie ? Akoze dosiahnes orgazmus a 2x vystrek a na treti krat iba stah ?
Pocitam tak, ze jedno striekanie beriem, ako X stahov. Pretoze mozem mat pri jednom orgazme napr. 8-12 stahov a pri kazdom /skoro/ stahu striekanie. Takze tych 12 stahov /i ked bolo v nich povedzme 8x striekane/, ako jeden vystrek...
ludka98:
Priatelka ma dokaze urobit, ale ja to nechcem, aby mi to urobila do konca, ked este planujem dlhe milovanie :)
Co sa tyka nejakych zdravotnych problemov, nemohla si to citat napr. s prerusenim ejakulacie, miesto oddialovanim ejakulacie ?
Spravne, presnejsie teraz uvadzam, ze oddialujem ejakulaciu. Ona sa vsak da uz aj prerusit, ked nastane. Nemyslim, ze oddialenie ejakulacie o nejaku dobu je problem, ked potom nastane vystrek, mozno ale neskor.
Skor problemom by mohlo byt caste prerusovanie ejakulacie, ked uz ejakulacia nastala a stlaci sa pod semennikmi trubica, aby sa ejakulat nedostal von a on sa vrati naspat.
Inak nezda sa mi, zeby bol orgazmus intenzivnejsi s poctom vystrekov. Skor mam pocit, ze cim viac vystrekov, tym menej ejakulatu, tym slabsi prezitok...
Ale zas, nemal som dovod urobit sa ako formula 3x hned po sebe... Myslim, ze by sa to aj dalo, ale zas o nieco neskor, by som si to uz tak nevychutnaval, taky vyprazdneny. Tiez je rozdiel, ked nemam kondom, tak sa este da "fungovat", ale po viac vystrekoch uz kondom dost brzdi vasen... Avsak ked neejakulujem, tak je to v pohode. Necham si to ako taku ceresnicku na koniec. Ved pri milovani neni dolezity ciel, ale cesta.
Ako som pisal, aj rozne sexualne praktiky /zvacsa tantricke/ hovoria o tom, ze ejakulacia je nepriatel a aby sa dosiahol poriadny orgazmus, treba ju oddialovat.