Je mi tazko na dusi..povedzte mi preco je to tak..najma ak su tu nejaki muzi..Sme s priatelom spolu vyse 5 rokov, som uz rok po skole..chcela by som aby sme isli spolu byvat, ale priatel stale ze nie..teda ze chce, ale on nechce podnajom ani hypoteku (takze patova situacia)..Mali sme trochu horsie obdobie (priatel urobil par \\\"somarin\\\"), ked doznelo, tak som dala priatelovi na vyber bud pojde so mnou do podnajmu on alebo moja kamoska..Ok, ze pojde..Kedze on je neskutocne pasivny, tak JA som mesiac travila nahananim inzeratov, obvolavala, chodila pozerat byty(on je z blizkej dediny a chodi na tyzdnovky casto takze to ze som chodila pozerat sama chapem), on sa tesil, planovali sme ako si zariadili, chodili pozerat nabytok, stale sa vypytoval ako s bytom, co nove..Teraz som nasla krasny skvely byt za super cenu..Mali sme ho ist pozriet a zrazu stale to odkladal, napokon sme sa konecne dohodli na dnes..On prisiel uplne divny a napokon mi povedal ze on nevie ci chce ist do podnajmu a hodinu pred tym ako sme tam mali ist mi oznamil, ze on do podnajmu nepojde, ani teraz ani nikdy..Ked som sa ho pytala ako ze co?A ci sa chce rozist, tak sa nechce..Viete mi to niekto vysvetlit?To sa zlakol?Ci co..nechapem..je mi nanic..citim sa ako posledny debil..
Nechce so mnou byvat......
Ale mohol sa prejavit predtym a nie v den D..Hrozne mi ublizil, mozno je to blbost, ale..A este do toho mi volal ten chlap, som ho nezdvihla-nevedela som co mu povedat a este mi priatel povedal, ze co ho nezdvihnem, ze vsak to je moj podnajom, tak nech si to riesim..
kuchyna spojena s obyvkou a spalna s manz. postelou..Uz som rozmyslala aj nad rozchodom..
Vies niekedy sa ludia prejavia, az ked pride k nejakemu problemu, alebo treba urobit nejake zavazne rozhodnutie, ako v tvojom pripade to spolocne byvanie.
To je ten "vtip", ze on byva iba s otcom, s ktorym velmi nevychadza..
akoze ze je pre par, len jedna izba a jedna postel? tak zozen noveho frajera :))
A tak mi je to luto, nic som mu neurobila, bol uplne chladny ladovy, hovoril hnusne veci..
Suhlasim s jajkou001, mozno mu pomoze "liecba sokom". A ak nie, porozmyslaj, ci chces s takym clovekom dalej existovat, ktory ani nevie co vlastne chce. A ci by si s nim chodila tych dalsich 20 rokov a ty budes byvat s kamoskou a on doma s rodinou.
Konkretne do tohto bytu sa s kamoskou nemozem, bo je pre par..A neviem ci kamoska este so mnou pojde, lebo najskor mala ist, ale potom sa priatel rozhodol ze pojde so mnou, tak som sa jej ospravedlnila ze pojdem s nim..
tak sa drz povodneho planu a nastahuj sa tam s kamoskou. on sa spamata mozno - ale nemusis na neho cakat.
Praveze hovorim ze s kamosmi nebyva casto, niekedy raz do tyzdna, niekedy raz za dva tyzdne, za tri, cez zimu ked sa mu nechce, tak aj raz za mesiac..