Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechce so mnou byvat......

Príspevok v téme: Nechce so mnou byvat......
rozbita

Je mi tazko na dusi..povedzte mi preco je to tak..najma ak su tu nejaki muzi..Sme s priatelom spolu vyse 5 rokov, som uz rok po skole..chcela by som aby sme isli spolu byvat, ale priatel stale ze nie..teda ze chce, ale on nechce podnajom ani hypoteku (takze patova situacia)..Mali sme trochu horsie obdobie (priatel urobil par \\\"somarin\\\"), ked doznelo, tak som dala priatelovi na vyber bud pojde so mnou do podnajmu on alebo moja kamoska..Ok, ze pojde..Kedze on je neskutocne pasivny, tak JA som mesiac travila nahananim inzeratov, obvolavala, chodila pozerat byty(on je z blizkej dediny a chodi na tyzdnovky casto takze to ze som chodila pozerat sama chapem), on sa tesil, planovali sme ako si zariadili, chodili pozerat nabytok, stale sa vypytoval ako s bytom, co nove..Teraz som nasla krasny skvely byt za super cenu..Mali sme ho ist pozriet a zrazu stale to odkladal, napokon sme sa konecne dohodli na dnes..On prisiel uplne divny a napokon mi povedal ze on nevie ci chce ist do podnajmu a hodinu pred tym ako sme tam mali ist mi oznamil, ze on do podnajmu nepojde, ani teraz ani nikdy..Ked som sa ho pytala ako ze co?A ci sa chce rozist, tak sa nechce..Viete mi to niekto vysvetlit?To sa zlakol?Ci co..nechapem..je mi nanic..citim sa ako posledny debil..

rozbita

A este urazil domov urazena a nastvaty ze som na neho kricala a povedala skarede veci.. Ja som sa fakt snazila ovladat, ale on este zacal mat provokacne reci a uz sa mi nedalo..A chapete DNES RANO mi napise "tesim sa", DNES O POL DRUHEJ mi napise "ideme pozerat byt", DNES O POL STVRTEJ pride ako bez duse, DNES O POL PIATEJ mi povie ze on nevie ci tam chce ist, DNES O POL SIESTEJ mi poviem ze on do ziadneho podnajmu nejde,,

katka...

Nakoniec este ty budes ta zla a vinna. A on chudacik. Tak bud s tebou chce byvat alebo nechce. Ved je to jednoduche. A po piatich rokoch by to uz mal vediet.

rozbita

A este mi povie, ze vlastne je to moja chyba ze nechce ist do teho podnajmu, lebo jednak som ho zevraj do toho nutila a jednak som sa ho "stale"dnes vypytovala co mu je (lebo sa tvaril desne), a on uz bol s tym bytom na vazkach, a to moje pytanie len dokoncilo, ze on tam nejde,,

rozbita

Lenze on sa o tom nechce rozpravat, bud je ticho alebo sa nastve, alebo povie neviem, neviem,nehadaj me sa..-ked sa chcem rozpravat o byvani..Ved ja mu nechcem vziat kamosov, ked uz o to ide moze si kupit auto (peniaze nan ma) a jazdit za nim pre mna za mna aj dvakrat do tyzdna..On mi povie, co tu budem robit, budem sa nudit, nechcem ist byvat, bude musiet dochadzat do prace(jeho praca to je ina story)..Hlavne ze sme mali ist prednedavnom byvat do blizkej dedinky (nie do priatelovej) a on chcel;potom to ale nevyslo a bol strasne sklamany a ked sa ho pytam ze akoze tam ti to nevadilo, tak povie ze to bolo nieco ine..
Martin82-co by si mi teda navrhol co mam teda robit?

sweet_lolitta

Nemas sa preco citit ako debil, mam pocit, ze DEBIL vo vasom vztahu je niekto iny :) Tvoj priatel je asi prerastene decko, ktore nevie co chce.

jajka001_

su chlapi, ktori sa neskutocne boja zavazkov. a teraz si predstav, co by urobil, keby si mu povedala ze si tehotna

rozbita

Je fakt, ze on si v hadke nedava pozor na jazyk, povie take veci ze cloveku sa zaludok obraca..Ja som sa ho pytala, ci chce byt so mnou,ci chcem so mnou travit buducnost-on ze hej..ked som sa ho spytala ako si tu buducnost predstavuje, on ze nevie.. A ze vsak aj doteraz sme spolu iba chodili, tak co sa deje..

martin82

Osobne si myslim ze sa zlakol zavezkov. Byvat s niekym, to my riesime podstatne viac ako baby. Neviem aky je, ale nejde ani o uzivanie si ale skor o ten pocit-strata "volnosti". Ale ak ste spolu 5r, je to logicke poskocenie na dalsi level. Byt by som spolocne nekupoval pokial by som s niekym nebyval dlhsie-min rok. Inak vybavit dnes hypo tiez nie je easy. Mavrhni mu, ze cez tyzden byvajte spolu, vikend 1-3 z mesiaca kazdy zvlast a min jeden spolu. Bude mat cas aj na kamosov

katka...

Z toho co tu pises, to vyzera tak, ze nema nejaky velky zaujem travit s tebou dalsi zivot. Akoby mu to bolo jedno. Asi je mu dobre doma na gauci. Ale co bude s takym chlapom za 5, 10, 15 rokov. Naozaj si to zvaz a vazne sa s nim porozpravaj.