manzel chce dalsie dieta, ja nie

Príspevok v téme: manzel chce dalsie dieta, ja nie
zuzula11

Pomozte niekto, neviem, ako dalej! Mam 35 rokov a dve deti vo veku 5 a 7 rokov, dievcatko a chlapceka. S manzelom sme povodne chceli 4 deti, ale po 5rocnej materskej dovolenke ma to preslo. Dari sa mi v praci, mam cas venovat sa detom ...Neberiem HAK, kombinujeme ratanie plodnych dni a prezervativ. Zatial nam to stale vyslo, pretoze mam pravidelny cyklus. Pred pol rokom sa vsak veci zmenili. Manzel odmieta pouzivat akukolvek ochranu, ze on chce babatko. Uz som dvakrat brala postkoitalnu HAK, lebo sme mali nechraneny styk, ked som bola na silnych liekoch. Velmi sa kvoli tomu hadame - budi ma v noci a ja v polospanku unavena neviem oponovat. Ak sa ohradim, napada ma s tym, ze ved co hrozne sa moze stat, ked vydata zena otehotnie ... Ja uz nechcem dietatko! Tie roky doma s detmi, samota, pribrate kila, k tomu prekonana bulimia ... Pradepodobne mam endometriozu (cakam na vysledky), vazne problemy so zlatou zilou, a neskutocne zle PMS. Jednoducho sa mi uz nechce sediet tri roky doma a vstavat 10x v noci k babatku. Co robit? Vzdy som bola proti HAK, ale zacinam uvazovat o injekcii (lieky by mi asi drahy zobral), no viem, ze ho tym vytocim ... Nejaka rada?

:::

ale sak to je uplna hlupost co vy vobec nemate deti alebo co?co sa tak do tych muzov obuvate?to ze jej povie ze chced dalsie dieta neznamena ze si za tym ide hlava nehlava!tak ako ona aj on ma pravo povadet co chce pripada mi to tu ako spolok rozvedenych zien len kydat akydat na nich ale ked vam domou nosia peniaze tak su o.k. a dned to vobec nie je len tak lehko najst poriadneho muza ak by to tak bolo tak tu nebeha tolko rozvedenych a tyranych zien

jedna

tak ten vztah tak krasny asi nebude, ked pokrivkavaju hned 2 aspekty harmonickeho vztahu: tolerancia- manzel presadzuje za kazdu cenu svoje rozhodnutie,
a dovera- pri kazdom sexe mylsiet na to, ze: no a teraz dotiahne svoje rozhodnutie do zdarneho konca..

Mimi323

A že buď rada, že nepije, nefajčí a venuje sa rodine to je čo za argument? Veď keby to robil, tak si ho nevezme. To je samozrejmosť že sa správa ako človek nie ako zviera.
Každy má len to, čo si vybral A že ostatné nemali také šťastie? Veď mali tiež na vyber...

ja osobne si nemyslim ze na dietatku tak strasne trva ako sa tu pise skor mi to pride tak ze by bol stastny keby ho mal ved pokial viem tak ju neznaasilnuje aby sa k dietatku dopracoval co aj ona pisala tak si nemyslim ze je to az take zle alebo on

perlička

krasny vztah je AJ o tolerancii.
ak si muz vazi a lubi svoju zenu, tak za ziadnych okolnosti nedava svoje priania ako tie jedine spravne na 1. miesto, a za ziadnych okolnosti netlaci svoju zenu do niecoho, do coho ona nechce... a tehotenstvo a dalsie dieta nie je banalita (ze chce, aby si ona kupila novu suknu), ale velmi vazne zivotne rozhodnutie

stale myslim na ten tvoj problem a neda mi to nenapisat asi tu teraz poriadne kazdu podrazdim ale sak to je len taka uvaha pises ze si stastna pri muzovi ze sa lubite mate krasny vztah ja osobne si po tychto slovach myslim ze ty dietatko nechces z toho dovodu ze sa chces venovat mat priestor pre seba samozrejme mas nato pravo a nikto ti to neberie kazda maem nato pravo leen su zeny ktore by dali cokolvek zato aby boli na tom ako ty nie kazda ma to stastie a sam si tu mohla citat na milujuceho muza ktory tak velmi tuzi po rodine a je pre neho rodina na prvom mieste je to krasne a v dnesnej dobe klobuk dole pred takym muzom iny chodia po krcmach a kaslu na rodinu co by u mna v tvojom pripade zavazilo je zdravie ak sa raz neda tak sa neda ale ak by predsa ma vyznam nicit nieco take krasne co je medzi´vami ak sa nato pozeram z druhej tej jeho stranky tak si myslim ze si mu velmi dolezita a ak je jeho ssnom mat s tebou dalsie babo mali by ste najst riesenie spolocne

perlička

kazde tehotenstvo, aj ked je to fyziologicky stav pre zenu, je tiez obrovskou zatazou na jej organizmus. plne ta chapem, ked uz mate deticky a zaroven sama mas zdravotne problemy, ze do dalsieho tehotenstva sa nehrnies. pristup tvojho manzela je viac nez egoisticky. na dieta treba obidvoch rodicov. to je malo, ze ON sa rozhodol a chce...! v prvom rade si to ty, ktora ides s kozou na trh. ide o tvoje zdravie a aj zivot (mozme byt svedkami umrti matiek pri porode). jednoducho gravidita ma aj svoje rizika. a pre neho je to suma- fuk.
hormony do seba nepchaj- este si viac ublizis svojmu organizmu. zvaz podviazanie vajecnikov. ked si sikovna, tak on o tom ani nemusi vediet. a prosim nepiste, ze je to nefer voci nemu, lebo v prvom rade je nefer tlacit zenu do tehotenstva proti jej vlastnej voli!!! keby mali muzi znasat utrapy tehotenstva a rodit deti, tak ludstvo by uz davno vyhynulo ;)

Mimi323

zuzula, každá jedna HAK sú hormony, ktoré nie su najšťastnejšie riešenie pre naše telo. Ja by som sa radšej porozprávala s manželom.