meškanie menštruacie

Príspevok v téme: meškanie menštruacie
gabi

Ahojte.chcela by som sa opytat,ci je normalne,aby mi menstruacia meskala asi 5 dni,ked som predtym 1,5 roka brala antikoncepciu a teraz by som mala prvykrat dostat menzes bez tabletiek,lebo pred mesiacom som ich prestala brat a uz mi to meska.tak chcem vediet ci meskanie je normalne.Tabetky som prestala brat asi v polovici balenia.Dakujeeeem

Cha-cha

Je to bežný prejav pri vysadení antikoncepcie. Ešte sa môže stať, že po mensese dostaneš o dva týžne ďalší. Ale po takých 2-3mesiacoch bude opäť všetko v starých koľajách.

mimixxxx

gabi je to uplne normalne,tvoje telo preslo velkou zmenou a musi sa z toho spamatat...ak by ti meskala prilis dlho zajdi ku gynekologovi a uvidis...

liekyyy

jajkafr....momentalne nemam zapal mocovych ciest, ale teraz berem preventivne lieky na to aby sa mi neopakoval ten zapal, cize beriem len lieky a v letaku nie je napisane zeby mali vplyv na menstruaciu....a test som si dnes robila ten rapid cler a vysiel sice negativny ale tiez sa bojim ze ci zase tie lieky nemaju aj vplyv na vysledok testu

jajkafr

Ahoj menštruácia môže meškať keď máš zápal močových ciest čo podľa toho, čo píšeš že berieš lieky na močové cesty máš. Tiež môže meškať keď berieš antibiotiká alebo aj iné lieky, alebo keď máš nadmernú záťaž, stres, cestuješ,... na menštruačný cyklus vplýva strašne veľa vecí.
Ak si myslíš, že si tehotná zrob si pre svoju spokojnosť tehotenský test.

liekyyy

baby stalo sa vam dakedy ze ked ste brali nejake lieky dlhodobo ze vam meskala menstruacia?lebo ja teraz berem lieky asi 2tyzdne na mocove cesty a uz tyzden mi meska, co u mna nie je zvykom maximalne tie dva dni hore dole.a zacinam sa uz aj bat, lebo s priatelom sme sice mali vzdy kondom a neroztrhol sa, ale clovek nikdy nevie.

domcuricek

Ahojte chcela by som sa spytať,mala som styk s priatelom prvykrat a teraz mi meška menstruacia moze to byt tym ze som mala sex prvykrat alebo ze sa bojim a mam nervy z toho ze som stale nedostala???

brslbr

Ahojte.priateľ do mňa vnikol no nestalo sa nič viac, no mne mešká menštruácia. Môže to byť stresom? Mám totiž dosť strach z toho že ostanem tehotná, lebo neužívam žiadnu antikoncepciu.

lenus

kludne to tym moze byt, hlavne na to prestan myslet, ved ak nie je daky dovod aby nebola, tak pride =) hlavne sa nestresuj, z casu na cas sa to stava =)

luckaa

Ahojte chcem sa spytat ze meska mi dva dni..Nemoze to byt o stresu,ze vkuse na to myslim kedy dostanem alebo z prechaldnutia .Hm..?Porade.dik