Povedz, kto si?

katty192

tak na šťastné návraty:)
idem už spať, nohy ma bolia a za mnou krpaté decko, asi ju ruším, dobrú nôcku:) a dík

happi

diagnoza stanovena, liecba neexistuje:-))
ja uz neobraciam katty, zacina ma boliet hlava a som aj hladna, takze pojdem snivat. Uz sa mi dlho nieco nesnivalo

katty192

diagnóza "učiteľ" a tejto to kaplo poriadne, ale nevadí, len keď si na ňu spomeniem, tak mi je zle, strašné sprostosti rozprávala, aj kolegyne si všimli, vraj ma takú v nepohode z jedného človeka ešte nevideli
dobre, druhý list

jajka001_

nejaka starsia teta co ta pozna odmalicka nie? ze si na teba takto dovoli. my mame taku strasne milu susedu, od detstva ju vsetci neznasaju lebo je najmudrejsia a na deti ako pes (sorry havinkovia) vies taka co decka okrikuje. no a nikdy sme ju nijak neriesili, slusne, odstup a basta.

katty192

no však som to potom vykrývala len tou srandou, ale poza jej chrbát, lebo by mi zase dala nejakú múdru poznámku a asi skameniem

jajka001_

takych si drz od tela katty a neries ich problemy - oni si tie problemy umelo vytvaraju aby sa nenudili a citili dôlezito

jajka001_

katty no aj taki su ludia - najlepsie si z nich srandu robit, ked sa da :)
happi to je normalne ze si to minula na skolu, ja som usetrila dost aj na tom ze na ocr a pn som si oddychla - nie ze by som bola naschval chora, ani maly, ale tak dost casto to bolo, co uz