Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
:)))))toto bolo dobré, tak hlavne nech nás všetky boliestky prejdú:) pá
tak na šťastné návraty:)
idem už spať, nohy ma bolia a za mnou krpaté decko, asi ju ruším, dobrú nôcku:) a dík
diagnoza stanovena, liecba neexistuje:-))
ja uz neobraciam katty, zacina ma boliet hlava a som aj hladna, takze pojdem snivat. Uz sa mi dlho nieco nesnivalo
happi udrela:)
presne tak, nadhlad nad takymito upirmi, snad su horsi ako ti naozajstni:-)
Edwardik:-)))
diagnóza "učiteľ" a tejto to kaplo poriadne, ale nevadí, len keď si na ňu spomeniem, tak mi je zle, strašné sprostosti rozprávala, aj kolegyne si všimli, vraj ma takú v nepohode z jedného človeka ešte nevideli
dobre, druhý list
nejaka starsia teta co ta pozna odmalicka nie? ze si na teba takto dovoli. my mame taku strasne milu susedu, od detstva ju vsetci neznasaju lebo je najmudrejsia a na deti ako pes (sorry havinkovia) vies taka co decka okrikuje. no a nikdy sme ju nijak neriesili, slusne, odstup a basta.
no však som to potom vykrývala len tou srandou, ale poza jej chrbát, lebo by mi zase dala nejakú múdru poznámku a asi skameniem
takych si drz od tela katty a neries ich problemy - oni si tie problemy umelo vytvaraju aby sa nenudili a citili dôlezito
katty no aj taki su ludia - najlepsie si z nich srandu robit, ked sa da :)
happi to je normalne ze si to minula na skolu, ja som usetrila dost aj na tom ze na ocr a pn som si oddychla - nie ze by som bola naschval chora, ani maly, ale tak dost casto to bolo, co uz