Povedz, kto si?

katty192

ja mám skúsenosť s citovými upírmi, oni sa vám tak dostanú pod kožu, že sa ich nejdete striasť a mám "sprostú" povahovú vlastnosť - dokážem pritúliť každého, a dokážem aj nakričať a to fest škaredo, ale s týmto si nejdem poradiť
máte skúsenosť s takýmito ľuďmi?

katty192

tak táto upírka je taká chuderka úbohá (takto sa prezentuje), že by som ju nakopala do zadku, viete, ona to na vás bude tak hrať a tváriť sa a poučovať a má také "dobré rady" a dnes mi hovorila, keď sme spolu cestovali autobusom, že či ten obchod má z čoho žiť, že tam len chlebík a masielko (doslovne) si pôjdu ľudia kúpiť a že v tých penziónoch, úbohí ľudia, lebo už tam nikto nechodí a potom som vyšla z autobusu, hňeď som si zapálila a ona na mňa "božeee to nemyslíš vážne" - skoro som ju chytila pod krk, ja fakt toto nemusím, lebo s takýmito ľudmi sa nedá ani pohádať, a je vám špatne, lebo všetko berú ako hrozný útok na ich jemnocit

happi

to mas super, ja vsetko minam na skolu. Aj ked mavame prednasky v sobotu, tak skusku mame cez tyzden. Ale tak treba nieco obetovat, okrem nervov:-)))

jajka001_

mne sa zaplavy pacia. ale len preto ze mi este nenarobili ziadnu skodu. kazdy rok pozeram ako sa dunaj vylieva...mavam aj take sny, ze mame zatopeny panelak az po nase poschodie

happi

odkial si zobrala 29 dni dovolenky jajka??:-))
ja fakt neviem, este si mozem cerpat lekara-ako doprovod mi ostal jeden den a na seba este 5 dni, tiez nie bohvieco.
Katty, ako to, ze este len zacina??