Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
jajka, nad tou chatou sa zamyslím a dám vedieť, samozrejme aj nad možnosťami na Liptove
medúzka, poradím ti, ako to robím ja, aby mi bolo dobre, ale to neznamená, že mám momentálne nejaký vzťah, stále sa borím... ja najmä nič neočakávam, takto nepôsobím zúfalo, nikomu nič nevyčítam, niekedy som len pozorovateľom pri stole, aby som odhadla, ako sa pripojiť do rozhovoru a keď mi je to jasné, spustím... minule ma prekvapil kamarát, keď som mu povedala, aké mám problémy, zostal ako obarený zemiakom, vraj som jedna vyrovnaná osôbka, toto by nečakal... no vidíš, ako to maskujem, medúzka, nikoho so svojimi problémami nechcem zaťažovať, sama chcem prísť na to, ako to žiť a som pochopila, že nič nie je nad radosťou prekypujúcu ženu, ona je magnet, ktorý bude ťahať všetkých, v prvom štádiu, keď sa zbavujeme zúfalstva, treba pred ľudí postaviť pravý opak, radosť a odbíjať ich, odbíjať... neklesaj na duchu, neukazuj príliš slzy, aj keď nikedy ich ukáž, aby svet nezabudol, že aj ty si iba človek, ktorý potrebuje objatie muža
dobré ránko:)
katty, jazdit na koni - super, brala by som:)
poradte nejake dobre miesto - chatu v Tatrach. do chorvatska nejdeme. nieco nie prilis drahe ale prijemne, lesy, mensie tury, zaujimavosti, muzea, nablizku nieco kde sa da okupat - staci kupko ci jazero. viete o niecom takom? z vlastnej skusenosti?
medúza, buď v pokoji, je to síce pravda, takýto problém existuje, ale netráp sa, maj radostné srdce a nepodliehajme panike:)
ešte toto vám poviem a padám von...
dnes som bola na farme, nádherné kone, skutočne nádherné, pozerala som ako dievčatá trénujú a potom sme sa išli prejsť k rieke, ja som sa viezla na Sisi, krásavica:) kúpali sme sa, čvachtali vo vode s koňmi, celá som smrdela, ale stálo to za to:)
pekný večer prajem:)
To znamena ist niekoho zbalit, presnejsie, ist sa niekam zbalit, chlapom. Nechapem to, niektora si len ukaze prstom a chlapi okolo nej kruzia a ja nic.
ahoj happinka:) ty máš tiež taký problémik ako ja?:D
inak, ešte k tej poznámke medúzky, asi som naozaj zúfalá, keď sa táto neter mala narodiť, veľmi som dúfala, fakt, že nebude po mne, teraz ju všetci idú spapkať, je taká zlatučká, ale keď príde puberta, viem, už ju chápať nebudú... škoda, dúfam, že nesklamem a dám jej to, čo mne nikto nedal
cakam kedy to nasa povie mne:-))
malá je celá po mne:) presne vie, čo povedať, aby sa dostala "pod kožu"... a ja ju potom len tak chytím, stiahnem jej čelenku z vlasov a urobím jej štípanec na líčko, ale nie až moc, lebo bude zavýjať ako pavián a hrať sa na urazenú, čo príliš nemusím, hlavne, ak s ňou potrebujem byť celý deň:)
čo to znamena, ist na lov?:)