Povedz, kto si?

jajka001_

ja som nasla skvelu stranku
tam si navolis interpretov ktori sa ti pacia, a pusta ti to mix roznych songov od nich - plus su tam texty, videa, pesnicky od interpretov ktori maju podobny styl, a mozes nazriet do profilu dalsim uzivatelom ktori pocuvaju podobne pesnicky a nechat sa inspirovat :) je to nieco ako stvorene pre mna. plus info o interpretoch, pesnickach...je to v anglictine, samozrejme
poslem ti link?

katty192

jajka, neviem aké to je v Tatrách s ubytovaním, jednak ho nepotrebujem a aj známy, ktorí prídu na Liptov vyhľadávajú ubytovanie v obciach pod Tatrami, v penziónoch; takže by som ti odporúčala najkrajšiu obec na Liptove s množstvom zemianskych kúrií (kaštieľov), minerálnych a termálnych prameňov, ktorú s Nízkymi Tatrami spája Jánska dolina, obec Liptovský Ján (mám kontakty na všetky penzióny)
voda v prameňoch v Liptovskom Jáne je mineralizovaná, hydrouhličitanovo - sírová, vápenato - horečnatá s teplotou od 14 - 29° stupňov Celzia, vhodná na liečenie porúch látkovej výmeny, kožných, reumatických, ženských, žalúdočných a črevných ochorení - na kraji obce (smerom na Jánsku dolinu) sa nachádza "kaďa", je sprístupnená celej verejnosti, lenže je to kaďa, ak si budeš chcieť zaplávať, prejdeš asi 400 metrov a si na termálnom kúpalisku
minulý rok som sa bola kúpať v Šútove (táto obec sa nachádza za Ružomberkom), je tam tak nádherná voda, čistá, okolo je lom, voda je v umelo vytvorenom žliabku v lome, cestou nazad sme sa zastavili na salaši (je blízko pred Ružomberkom), kde varia fakt suprové tradičné bryndzové špeciality, odporúčam
k týmto "Bešeňová a Tatralandia" nemám komentár, jednoducho nemusím silnú komerciu
kúpanie sa na priehrade Liptovská Mara tiež neodporúčam, je tam tak závadná voda, že by vám ani kaďa v LJ nemusela pomôcť:)
dopíšem, keď prídem...