Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
hadam sa uz obdobie dazdov skoncilo
ja som mala dnes klud od roboty a k dnesnemu dnu mi ostalo 9 dni dovolenky:-((
vytacky v robote? u nas chlieb kazdodenny, pomaly ma to uz zabava, kazdy den dostaneme vynadane :)) ze pracovna moralka prudko rastie
no tak to hej happi, zase tá džungla, všetko rastie, fajne popršalo:)
ja som sa dnes zrobila, najprv som počúvala riaditeľku, čo rozpráva, oči mi vybehli, sánka trocha nižšie, že kde je henten, do mňa zričala a ja som ani šaj nemala o kom rozpráva a že to je moc zlé, že taký nedostatok u mňa, že nejaký brigádnik a ja by som to mala vedieť, potom som si išla kvietky natrhať a zdobila som zdobila a tak, ale tá riaditeľka ma dnes dostala, bude sa mi o nej snívať:)
aj nocak ide Katty, ale na ten by som ti nedovolila ist
Ja by som to nemala prehanat dnes, lebo o prezeniem asi zajtra:-)
najbližšie IC do Ba mi ide... to by už aj ráno bolo.. a čo keby sme sa tu takto pekne opili, budeme si hovoriť koľko si nalievame a čoho a takto spolu:) netlieskajte:)
si nevedela skor povedat jajka???????:-))))
stale nieco, skola, obed, kavicka, skalka, dzungla, slnko...:-) dnes bez dazda, huraa
nedobehnete? som sama doma , svokra je out, mam aj vinko a vinčisko :)
ahoj happi :))ja by som tiez strasne niekam vypadla
hej som v pohode, adrenalin klesol a depky ustupili :) aj to slniecko urcite zabera
ahoj happinka:) tak tiež veľa energie? keby som bola pri vás už niekde ideme a tak teraz aspoň tu, na zdraví, čo povieš?
čo si robila, keď toľko pohybu?