Povedz, kto si?

jajka001_

Učiteľka sa pýta deti na slovo ananás že majú povedať vety:
Prihlási sa Jožko a povie: Ananás je tropické ovocie.
Prihlási sa Maťko a povie: Ananás je zdravé ovocie.
Nakoniec sa prihlási Móricko a povie: Náš otecko odišiel na dovolenku a na nás sa vykašlal.

jajka001_

Rodičia majú dve deti - dvojičky. Jedno riadneho pesimistu a druhé veľkého optimistu. Na narodeniny chcú rodičia deti vyskúšať. Pesimistovi vykúpia obchod z hračkami a optimistovi dovezú do izby fúru konského hnoja. Z izby pesimistu sa ozýva plač.
- Toľko darčekov, všetci mi budú závidieť, hračky sa budú kaziť a bateriek koľko ide do nich.
Z izby optimistu sa ozýva smiech. Keď prídu do izby, optimista sa prehŕňa v hnojí a vraví:
- Toľko hnoja, tu musí byť niekde koník

ShaulaThalit

V Hitlerovom vojsku si niekdo kýchne

Hitler sa pyta: Kto to bol !!!!

Nikto sa neozve ... Hitler da vystrielat prvy rad..

Hitler sa znova pyta kto to bol !!!!!

Nikto sa neozve tak da znovu vystrielat dalsi rad...

Takto sa to opakuje este 2 krat a potom sa znovu spyta kto to bol....

a jeden vojak sa ozve .... JA !!

a Hitler .... nazdravie :DDDD

ShaulaThalit

Traja koktaví sa stavia, kto z nich si vypýta cigarety bez koktania.

Ide prvý:
,,P-p-petry".....
Druhý to tiež skúša :
,,Ka-ka-kamelky".....

A tretí,ten ide na stotu, vyžgerený vojde do predajne:
,,L&M-ky" ;)

,,Modré alebo červené?"

,,Ty p-p-p**a!!

jajka001_

Jeden muz si vycvicil mravca. Desat rokov ho uci jest priborom.
Na zaver vycviku ho ide vyskusat do restauracie. Objedna dve porcie rezna. Casnik prinesie dve porcie, ale iba jeden pribor. Muz sa ho pyta:
- A ten mravec co?
Casnik palcom mravca rozpuci a povie: - Prepacte, pane.

katty192

no to sa ani nedá, ja si ju priebežne vymýšľam, ale ti tak poviem, že po prvej vete začnú decká po mne opakovať, pričom sa všetci bavíme dosprosta, že aká vydarená rozprávočka (a to je na dobrú noc, čo si potom aj tak trocha nadávam, čo robím, veď som ich totálne prebrala, ale nevadí, no), je to proste o panenke, ktorá ide z krčmi domov a láme ju, padá, dvíha sa, zase padá, treba jej ísť na záchod, čo urobí, zase kdesi odpadne a až príde domov, no ide o tú cestu, hej? čo tam všetko zažije, takže tak:)