Povedz, kto si?

happi:-)

ja sa hram a nemozem prejst jeden level a zacinam nervacit, tak som to nechala na zajtra, lebo PC by letel za chvilu von oknom:-)
kocky, zajtra dojdite, som samaaaaaa doma:-)

agaven

no ale stiahla som jej aj volli hru aj dobu ladovu 3 tak hra sa mi tu o obcas ale hej aj nemo pribeh žraloka pekné je to na pozeranie ked v telke davaju to co si už vydela a aj auta a dobu ladovu si pozrieme

katty192

no, madagaskar, to je sranda, podarená rozprávočka, raz som pozerala s neterou (tri roky) a ako to prežívala s tými zvieratami, histericky prežívala:)

agaven

aj upratujem dnes som pozametala a ja dlhé vlasy aj dcera to aj na parochnu by bolo ale husté mame stale aj ja aj ona

katty192

jej, tak to je ako tá vianočná rozprávka, ten sob s červeným nosom, ako sa to len volalo, zabudla som, tam to bolo s tými hračkami, aké sú vzácne pre deti, takže hrám sa, hrám sa:)

agaven

katty to je naozaj dobre ja si sadnem aj po obede na gauc ale nesmu ma rusit a co by som chcela tužila atd tak si to myslien privolavam ale vetsinou sa tak stane ale už som dlho tak v klude nesedela vetsinou tak možem až v noci a to zase zaspim asi tak no dnes som palacinky a gulas a hrala som sa hru goods také cosi a s derou sme triedili hracky co sa neha do vreca asi tak ale aj tak vsetko povedala hram sa hram sa ale nakoniec som jej to dala do krabice a do skrine ked bude chciet nech vytiahne