Povedz, kto si?

ShaulaThalit

ahoj agi, ked ta tu vidim, spytam sa ta jednu vec, bola by si mi ochotna vyvestit? som vo velmi tazkej a zlozitej situacii, neviem co dalej....

agaven

shaula to hej prši ažaž aspon som tu ale zase aj tak budem musiet este cosi upratat ako sobota aby sa nepovedalo ze nic som neupratala

ShaulaThalit

Ahojte dievcata! Tak, dnes mame uprsane pocasie, len doma si to ziada byt, pod perinou, s knihou, cokoladou alebo filmom pred sebou, ze jo? ako sa mate?

happi:-)

kuchynu sme prerabali mi minuly rok, hned na to chodbu a uz len obyvka ostala. Mame ju rozburanu uz asi tyzden a uz som si na tej bordel tusim aj zvykla:-))
v baumaxe som bola vcera. Maju tam vypredaj, sla som s plnym kosom solarnych lamp za 1€ :-)))
sikovna si agi:-)

agaven

hapi tak to budete mat pekné nové cistucké no ja chcem kuchynu ako mam tam gumu ale inak mam parkety a dlazbu tak chcem do kuchyne asi nieco nove neviem co ale bolo by už nacase nieco s tym spravit a to som chcela ist do baumaxu do ziliny no figu mna nikam nedostanu ked tak pesi a to musim ist este na pecivo ale zase ked nebude prsat nebude zemiašik no čo už

happi:-)

aj som si myslela, ze si pozeras jajka:-)
boli sme kupit farbu, dnes sa konecne natre obyvacka, v pondelok ideme pre obyvkovu stenu a konecne budeme mat finito.
a dnes prsi:-(