Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
hej mozem
shaul lepsie ako potom banovat ze som mohla si dorobit este skolu co ches zametat asi nie ked mas nato tak sa pekne uc a maj paiere na to ale co ked su aj taky co nemaju na to no co už
aj nasa ide do druhej. Teda brachova. A moc sa jej nechce:-)
mozes nieco vyvestit aj mne agi?
do druhej ide akurat sme aj tasku kupili novu vetsiu oni jej dali tolko knich no chudatka tie deti a preco maju skoliozu chrbtic este ze nemusi dlho vlacit tasku tazsku
hlupakov si nevsimaj shauli. Bud tam sama za seba, snaz sa co najlepsie ucit, sustred sa len na skolu. A nejako to prezijes, neboj sa. Mne je sice o tom tazko pisat, pretoze som so skolskym kolektivom nemala nikdy problem.
Ja mam hlavne strasnu depresiu z toho, z v stredu idem zasa do skoly... a tak... proste sa mi nechce ist medzi tych ludi - hlupakov...
shauli, ani ja nemam rada jesen, ale musis v nej najst nieco pekne-ako napr priroda, zboznujem farebne listy stromov. Nie su uzasne?
agi a do ktorej triedy ide dcera?
no bud si dam s derou diktat aj opis jej dam potom umyjem dlazku hodim nescaffé najem a hadam zahram domino pexeso s nou no neviem ale zatial este je a potom jej dam opis až nie ze nastupi do skoly a bude s toho blba co a ako sa pise to sa mi už stalo ako sa pise x asi tak sa opytala
Agaven: som tam
Happi: ani ja, je to prilis deprimujuce... zvlast, ked nemozem ani paty z domu vytiahnut... boze, za chvilu jesen... amen
nemam rada taketo pocasie a duplom nie, ked je vikend. Inak prave obedujem a chystam sa upratovat. Co ine sa da robit. Pekny den dievcata