Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
ja som dnes docitala Thotov tien a pustila som sa do dalsej, no co, prazdniny sa kratia:-))
zase si ma dostala, pexeso a spol. hry:)
dievčence, ja dnes max do desiatej, len aby ste vedeli, mám rozčítanú perf. knihu, Tajomstvo, no niečo suprové
nejde o to, ze by povedala, kedy zomriem, ale to co by povedala, by mozno velmi ovplyvnilo moje konanie v buducnosti.
no idem zatial ahojko a dobru noc
inak ako vestica dobra nepovie ze kedy zomries vetsinou to nehovoria a ine zalezi ako vie vestit ci si je ista s tym na aspon na 70 percent ak nie nemala by to ti povedat ale zase vestice su nato ze povedia co a ako ja som to robila len svojim koho som poznala až potom so to tu skusila ale aj tak na niekom som som to mala pekne ze som to vydela na inom dost tazke a ked so mala cas bola som tu vzdy som hovorila ak dar tak zdrama ale malo casu teras mam memožem sediet a vestit a zase ces tyzden sa ucime atd a sobota nedela davam iba rodine vychadzka lesom opekanie atd a ked prsi tak hram s derou pexeso a spoloč. hry.
no, agi, dážďovky, ľudovky, rolády, čo to ešte bude:)
a vies co pocuvam teraz? akoze uplne od veci, nebyt toho klipu, celkom vydarena vecicka:-)
www.youtube.com
to si odfotil penis a hodil to tu?:)))
ešteže sme také mladé a krásne a plné ducha, happinka, my môžeme aj retro aj šicko, jáj, tento náš život....:)
waw, az sa mi sliny zbiehaju, u nas nema kto take vypekat. Neposles nieco aj mne?:-)))
s kamoskou planujeme ist k vestici, ale ja sa neviem nejak odhodlat. Mozno sa bojim toho, co mi povie
ked ktosi cosi hodi ako link vzdy si ho kuknem najlepsi som tu kukla aké mal vyrazky na penisu to mal hrozne chudak ten dotyčny