Povedz, kto si?

agaven

ja to neviem kopirovat ani ked nieco presunut na pripomienky ako zmazat atd to som talent skor skor dodrbem pocitac pomackam vsetko a potom preco nejde zvuk atd.

agaven

no nevestim mam dceru skolacku a malu tak jej sa musim venovat a mangela hladosa a mlsneho tomu aj vypekat denne kolace ani nie tak maco ako buchty rolady kremove no robim taky ako bananova slza cesto piskota plnka medzi ovocie jahody a poliat cokol to aj kazdy treti den piest no asi tak preto ako rng on mema male deti tak ma viac casu ale cosi pisal ze cosi zaplatil a ze ho tu spinia tak asi reklamu alebo nieco také ale ja mam ju a je mala nema 10 ani 15

agaven

skončila som v obchode pracovat ako veduca predajne ale potom skrachovala a ostala som tehotna asi tak potom nabehli počitače a všeko išlo viac menej cez to preto sme aj s kapelou prestali hravat hrali naživo a pekne aj nato ze neviem angličt ale aj tak sme sa dlho drzali teras vsetko cez pocitac mixuju atd...

katty192

happi, veľkosť človeka to nie je len hlas a niečo vedieť zarecitovať alebo také čosi, len ty pekne počúvaj, toto bude tvoja parketa:)

happi:-)

ja som antitalent na spev aj na hru na cokolvek, ja som len pocuvatel:-))preto obdivujem ludi, co vedia nieco zahrat alebo zaspievat.
Agi a ako to, ze uz nevestis?

katty192

no, a máme to tu, slovenské talenty, ja som vedela a stále viem, že sa vo vás všetkých skrýva niečo veľké, tak to pekne odhaľte, nebojte sa:)

happi:-)

dobree co?:-) ja si to pamatam z mojich prvych diskotek tusim a to bolo dooost davno:-) ale tak pre katty:

www.youtube.com
z tejto som cerpala good naladu velmi dlho, cisty serotonin:-)