Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
ja to neviem kopirovat ani ked nieco presunut na pripomienky ako zmazat atd to som talent skor skor dodrbem pocitac pomackam vsetko a potom preco nejde zvuk atd.
no nevestim mam dceru skolacku a malu tak jej sa musim venovat a mangela hladosa a mlsneho tomu aj vypekat denne kolace ani nie tak maco ako buchty rolady kremove no robim taky ako bananova slza cesto piskota plnka medzi ovocie jahody a poliat cokol to aj kazdy treti den piest no asi tak preto ako rng on mema male deti tak ma viac casu ale cosi pisal ze cosi zaplatil a ze ho tu spinia tak asi reklamu alebo nieco také ale ja mam ju a je mala nema 10 ani 15
katty ja mam dnes nejaku retro naladu:-)
www.youtube.com
:-)))
teda retro primerane mojmu veku:-)
skončila som v obchode pracovat ako veduca predajne ale potom skrachovala a ostala som tehotna asi tak potom nabehli počitače a všeko išlo viac menej cez to preto sme aj s kapelou prestali hravat hrali naživo a pekne aj nato ze neviem angličt ale aj tak sme sa dlho drzali teras vsetko cez pocitac mixuju atd...
happi, veľkosť človeka to nie je len hlas a niečo vedieť zarecitovať alebo také čosi, len ty pekne počúvaj, toto bude tvoja parketa:)
ja som antitalent na spev aj na hru na cokolvek, ja som len pocuvatel:-))preto obdivujem ludi, co vedia nieco zahrat alebo zaspievat.
Agi a ako to, ze uz nevestis?
a kde si sa nakoniec dostala, agaven?
počúvam, happi:) ďakovala veľmo pekne!
no, a máme to tu, slovenské talenty, ja som vedela a stále viem, že sa vo vás všetkých skrýva niečo veľké, tak to pekne odhaľte, nebojte sa:)
a dupnem trocha viac:
dobree co?:-) ja si to pamatam z mojich prvych diskotek tusim a to bolo dooost davno:-) ale tak pre katty:
www.youtube.com
z tejto som cerpala good naladu velmi dlho, cisty serotonin:-)