Povedz, kto si?

jajka001_

a plot, no, poznas tie skolkarske oplotenia? tie sa daju tak super preliezt, ze sa len nahnes na opacnu stranu, chytis sa tam rukou a prehupnes sa.nohy ti vyletia do vysky a spravia taky obluk na druhu stranu. minuly rok som isla od maleho zo skolky, nikde ani nohy, tak som sa takto prehupla a dufala ze ma ziadna suseda z okna nevidi :D

jajka001_

tak to dojdi k nam, maly by ta naucil :) teraz v lete vyliezol asi meter nado mnou som sa strasne bala ze sa zrube, opica malá. to ma asi po mne :) ked som mala asi 10 tak som vyliezla bez istenia na nejaku skalisko v Modre, kde sa ucili liezt mladi horolezci s istenim. Len dole to uz islo horsie :D a čudujem sa mojej mame, ta uplne v pohode. a ved ja som stale niekam liezla tak asi to tak nebrala :)

happi:-)

vacsinou sme len tak ticho sedeli a ja som pocuvala ako tie ihlice o seba strngaju:-)
ja som sa bala liez po stromoch, dokonca ani plot neviem preliezt:-))

jajka001_

jaaj ta viktorka este zije? hm
a ta knizka bola asi z roku 1950, pisalo sa tam este takym starym pravopisom, ze robily chodily a tak

jajka001_

ja som raz stravila leto uplne fantasticky, u babky na strome, velkom starom orechu, s knizkou po mojom otcovi, o Čukčoch - to je cosi ako eskimáci. cele dva tyzdne som tam sedela :)

jajka001_

tiez milujem sediet na parapete len tu sa nezmestim :)) v skole sa tusim dalo
no neviem, preco, asi som masochista :D