Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
Nazdar retardi... (bez s humorom)...
Ježíš, mne je tak dnes na fuj dobre dnes, že neviem, či nie je sviatok náhodou... tuším len Pamiatka zosnulých...
Mám dilemu... prehĺtať či vypľúvať? (samozrejme v slušnej forme, a nie na verejnosti!)
Strašne sa teraz rehním... Katty, jajka, happi, povedzete nech si uvarím coffee a idem sa vyspať... nie nie som hladná :D:D:D:D:D:D
tak hej, popálili, je to vybavené... dnes vyhrával sláčikový orchester na cintoríne cez rozhlas, kapánek to dali hlasnejšie ako bolo únosné
asi nebol moc dobry napad dat si kavu pred hodinou:-) bola tu kamoska, dost ma unavila. Je z tych ludi, ktory sa vecne stazuju-na pracu, na vztah, na rodinu...ale co, ved aj pre takych ludi slnko svieti:-)
katty, zapalene?
čo nechcelo dieťa jesť? Ľúbim orechy:)
a ja idem porozbijat orechy a trochu si pospat, dieťa mi tu zas robilo sceny pri jedle ach jaaj
jesenné upratovanie som robila vonku-schovala som kvetiny,niektoré som obložila čečinou,aby nezamrzli,pohrabala som lístie...a vnútri sa mi už nechcelo. Tak som teraz trocha spratala,máme návštevu,tak som sa radšej vzdialila:-)
a ved si robila jesenne upratovanie
ja som trochu spratala, sa to tu nakopilo pekne :)
mne tam vadi ten naval ludi:-)
mala by som ist upratovat, vcera som vnutri ani prstom nepohla
no ved ked chodievas...ja nechodievam,takze raz za rok je to pre mna zazitok, ked som bola mala sme chodievali castejsie a mne sa tam paci, ticho,pokoj, klud, sviecky, ta zvlastna astmosféra
ja sa z tejto spolocnosti vymykam:-) chodim tam dost casto, tak preco by som MUSELA ist dnes
zacina ma tusim boliet hlava:-(