Povedz, kto si?

ShaulaThalit

Nazdar retardi... (bez s humorom)...
Ježíš, mne je tak dnes na fuj dobre dnes, že neviem, či nie je sviatok náhodou... tuším len Pamiatka zosnulých...
Mám dilemu... prehĺtať či vypľúvať? (samozrejme v slušnej forme, a nie na verejnosti!)

Strašne sa teraz rehním... Katty, jajka, happi, povedzete nech si uvarím coffee a idem sa vyspať... nie nie som hladná :D:D:D:D:D:D

katty192

tak hej, popálili, je to vybavené... dnes vyhrával sláčikový orchester na cintoríne cez rozhlas, kapánek to dali hlasnejšie ako bolo únosné

happi:-)

asi nebol moc dobry napad dat si kavu pred hodinou:-) bola tu kamoska, dost ma unavila. Je z tych ludi, ktory sa vecne stazuju-na pracu, na vztah, na rodinu...ale co, ved aj pre takych ludi slnko svieti:-)
katty, zapalene?

jesenné upratovanie som robila vonku-schovala som kvetiny,niektoré som obložila čečinou,aby nezamrzli,pohrabala som lístie...a vnútri sa mi už nechcelo. Tak som teraz trocha spratala,máme návštevu,tak som sa radšej vzdialila:-)

jajka001_

no ved ked chodievas...ja nechodievam,takze raz za rok je to pre mna zazitok, ked som bola mala sme chodievali castejsie a mne sa tam paci, ticho,pokoj, klud, sviecky, ta zvlastna astmosféra

ja sa z tejto spolocnosti vymykam:-) chodim tam dost casto, tak preco by som MUSELA ist dnes
zacina ma tusim boliet hlava:-(