Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
ja som z toho snehu nešťastná:-( mám vysoké čižmy a cestou domov sa asi zabijem. U nás nesnežilo a dôjdem do Ba a kalamita:)
sniežik sa nám chumelí, zimička už prišla, polia, lúky vybieli, sanicu nám chystá :))) to je krása
prosím ťa, jajka, počítačovú myšku
:)
ale, nechváľ toľko, hrozná som, no, už to so mnou treba nejako vydržať, čo už
:)
toto ešte doriešime na azete, ale tu už dobrú
chudák myška, prežila to?
milujem takych sikovnych, tvorivych ludi, robia veci s ktorymi je svet krásnejší :) ja som na také lenivááá
keby s deťmi, tak by to tak smiešne nevyznelo, ale krava som si otvorila sekundové a to sa mi vylialo na ruky a potom aj na nový stôl a na myšku! tak som chytila cif a drela som ten stôl, kým nezišla lakovka z časti, tak už som to potom nechala tak
robila som jesennú dekoráciu
čo ja ti viem, ja radšej nelepím :)) co si majstrovala zase s detmi?
jooooooj, tu som som sa dochniapala, ženy, ako sa zbavím sekundového lepidla? čím to ide dolu? no so šéfom keď je zle, tak je to... shaula sa potešila, lebo sa mala stretnúť s prvým frajerom:DDD
ahooooojte, dnes mám fofry fofry stres super pohoda den
az na jednu drobnost vsetko ok
shauli, čo si požila? :))))
happi, ze zdravim sefa, ja som to mala vcera dooost podobne ako ty dnes :)
katty, hellooooo :)
zajtra mam tazky den, robi sa u nas interny audit, sef je sedivejsi ako obvykle a ja som z neho na nervy. Okrem toho mame aj poradu, uz teraz stresujem, rozmyslam co si dat na seba a co vsetko mam prichystat. Panikaa
to je zaujímavé ako tá náladička skáče raz hore raz dole:)