Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
no snad ano :)))
no, v tomto prípade by tetušku katty zaujímalo, či máš všetko, čo potrebuješ:D
myslim, ze v novom pube co tu mame je halowinska zurka a ten ohnostroj ide odtial. Cudujem sa, ze to aj zapalili, pretoze, ked som si zapalovala ja cigu, ledva mi ta zapalka horela, taka hmla je vonku
kamoska mi poslala smsku, ze sa jej uz nechce, co mi dost vyhovuje. Zajtra dojde k nam a pokecame.
Takze pojdem von az okolo pol noci, tak ako vcera. Dam si pancusky, riflove kratasky, nejaku bluzku a kabatik, bude to stacit tetuska?:-))
ohnostroj? :)) šaleni ludze. davaj pozor na seba ok? a riadne sa oblec. to od tety jajky :))
vonku je hrozne strasidelne-hmla a pocula som ohnostroj:-)
cez reklamu happi :) toto musim vidiet. a zajtra budu urcite opakovat
inak ta voda z lekarne zajecicka horka ako to tu ten jeden muz pisal tak ta je na lacno naozaj super aspon naozaj pre tych co maju s tym problem ale potom aj mam chut jest a nemam pocit ako tlacenia asi tak
davaj jojku jajka:-)) dejavu
nemam si co obleect
povedal stamprlik ale povedal domacu nie kupovanu a ja ze ved budem ako nacavena a on nie ale ja si davam pol stamprliku a ked mam tazko potom sa to ulavi ale zase nie ažaž moc ale zase ja nedavam denne len ras za tyzden mne to staci