starostlivost o maciatko

Príspevok v téme: starostlivost o maciatko
mary_anne

ahojte.mame doma maleho perzskeho kocurika, stvrty den. ma 6 tyzdnov. chcem sa spytat, co vsetko ste riesili a ako s jeho vychovou a starostlivostou?
co som prekvapena, pouziva pekne zachod. ale ma hnacku, je to mozne zo stresu? ze bol odluceny od svojho domova, surodencov a teraz je inde a dokonca vnutri a nie vonku,ako pred tym? a stale len mnauka..
je sice pravda,ze som mu na zaciatku dala konzervu pre dospele macky,zeby aj z toho?a aj papa granule,co nie su priamo pre maciatka. ale vcera som mu uz kupila whiskas pre maciatka,tak hadam bude lepsie. a co sa tyka travy? ako ste to riesili ti, co mate macicku vnutri? ja mu trham travu vonku, no nechce mi ju takto papat. aj som s nim bola na prechadzku, no bal sa este..
viete mi poradit nejake tipy a triky ako si ho dobre naucit? dakujem pekne. :o)

mary_anne

a co je pre mna este najhorsie, velmi si na mna zvykol, travim s nim co najviac casu, ako sa mi da a asi ma berie ako jeho mamu. odidem niekam, tak len mnauka, stale chodi za mnou a dokonca sa mi aj na ruky pyta. aj zaspava pri mne, bud na pleci,alebo na krku :o) velmi sme si prirastli k srdcu.je taky malinky, bezbranny. no energie ma velmi vela! furt len beha, santi...
najhorsie mi je, ked ho musim doma nechat zavreteho, ked idem do prace.. ked ho pocujem, ako mnauka za mnou..