Overena fungujuca dieta a popis.. kto sa prida?

Príspevok v téme: Overena fungujuca dieta a popis.. kto sa prida?
slawka

Táto diéta Vám pomôže prečistiť Váš organizmus a zbaviť sa nadbytočných kilogramov. Na prečistenie organizmu je potrebné držať túto diétu dva týždne. Ak chcete pomocou nej najmä schudnúť, dodržiavajte ju dva týždne, potom nasleduje jeden týždeň pauza a znovu dva týždne diéta. Ak presne dodržíte pravidlá, schudnete za dva týždne 8-9 kilogramov (podľa rezerv), v tele sa uskutoční zmena látkovej výmeny a ďalšie 3 roky nepriberiete.

Pravidlá:
- je nutné vynechať cukor, soľ a alkohol. Namiesto cukru je možné použiť umelé sladilo.
- použítajte minimum oleja.
- nezamieňajte obed s večerou

Doporučenia:
- mnimalizujte prídavné látky ("E-čka")
- jablkový ocot EVA je bez "E-čok"
- kuracie prsia (narozdiel od šunky) neobsahujú žiadne "E-čka"
- 1 celozrnný rožok nahradí 50g celozrnného chleba
- čaj ALMADEN dostať v lekárni
- namiesto hlávkového šalátu možte použiť čínsku kapustu
- namiesto špargle možte použiť pór

1.deň PONDELOK

RAŇAJKY: čierna káva

OBED: 2 vajcia natvrdo, 2 paradajky, 1 celozrnný rožok

VEČERA: 1 prírodný rezeň kurací/morčací

NÁPOJE: 2-3 litre minerálky, 1 šálka žihľavového čaju

2.deň UTOROK

RAŇAJKY: káva s trochou mlieka, 1 celozrnný rožok

OBED: 1 prírodný rezeň kurací/morčací, hlávkový šalát, veľa jablkového octu

VEČERA: 1 veľký ananás, 1 nízkotučný jogurt

NÁPOJE: 2-3 litre minerálky, 1 šálka žihľavového čaju, 1 šálka čaju ALMADEN

3.deň STREDA

RAŇAJKY: káva s trochou mlieka, 1 celozrnný rožok

OBED: 2 vajcia natvrdo, 1 konzerva tuniaka bez oleja

VEČERA: 10 dkg šunky kuracej/morčacej, 2 paradajky

NÁPOJE: 2-3 litre minerálky, 1 šálka žihľavového čaju

4.deň ŠTVRTOK

RAŇAJKY: káva, 1 celozrnný rožok

OBED: 1 prírodný rezeň kurací/morčací, hlávkový šalát, veľa jablkového octu

VEČERA: zemiaky s kôprom alebo petržlenovou vňaťou, uhorkový šalát

NÁPOJE: 2-3 litre minerálky, 1 šálka žihľavového čaju, 1 šálka čaju ALMADEN

5.deň PIATOK

RAŇAJKY: káva s trochou mlieka, 1 celozrnný rožok

OBED:
2 paradajky, 1 celozrnný rožok
a.) 1 konzerva tuniaka bez oleja, hlávkový šalát, jablkový ocot
b.) dusená ryba, uhorkový šalát

VEČERA: 20 dkg šunky kuracej/morčacej, ovocie (okrem banánov)

NÁPOJE: 2-3 litre minerálky, 1 šálka žihľavového čaju

6.deň SOBOTA

RAŇAJKY: čaj s citrónom

OBED: 2 vajcia natvrdo, 2 paradajky, 1 celozrnný rožok

VEČERA: čokoľvek, v akomkoľvek množstve (ale netreba preháňať :-)

NÁPOJE: 2-3 litre minerálky, 1 šálka žihľavového čaju, 1 šálka čaju ALMADEN

7.deň NEDEĽA

RAŇAJKY: káva s trochou mlieka, 1 celozrnný rožok

OBED: 1/2 grilovaného kurčaťa, hlávkový šalát, veľa jablkového octu

VEČERA: 2 špargle (varené), 2 paradajky, 1 celozrnný rožok, ovocie (okrem banánov)

NÁPOJE: 2-3 litre minerálky, 1 šálka žihľavového čaju

dobreuz

Presne tak!! Pohyb!!! Tam si dajte 20 km beh 3 krát do týždňa a nebudete tlusté!! Alebo posilka a dať si maximálne váhy.

Aliss

Uprimne lutujem tie, ktore sa na toto daju. Snad nie ste hufne tak hlupe....Kava na lacno? Wauuuu. A s tou kavou fungovat az do obeda. Tlieskam. Vynecham cukor, sol, ale muka je ok, aj pecivo :D nie, nie je to ok...Preboha poradte sa s odbornikom, ktory vam poradi skutocne profesionalne a presne podla vasho metabolizmu. Ak tato "dietka" ucinkuje na susedu Marienu, na vas nemusi...A kde mate pohyb? Si myslite, ze az budete pit kavu na lacno a dve vajicka natvrdo vecer, ze schudnete? Pohyb! Ten je rovnako nesmierne dolezity. Zelenina, vitaminy, dokonca aj ovocie, len musite vediet ake a s cim ho konzumovat. V pondelok bicyklujte, v stredu na korcule, v piatok posilovanie s vlastnou vahou, v nedelu plavanie. A do toho spravna strava! Nejest alebo jest kraviny z vas stihle osoby nespravi.

dobreuz

jáááj boha každá druhá téma diéta a chudnutie dpc .... tam sa hýbte už konečne a nebudete tlustí... ja zabehnem max 83 km a aj keby som ziedol 300000 kalorii denne tak by som nepribral vďaka pohybu .... ale neee vy si myslíte že nič nerobením schudnete ... a mali ste na to myslieť skôr na svoju váhu, ešte pred tým, keď ste sa vyžrali na nadrozmerné obludy.

Sima445

Kava na lacno ak predtym clovek mal uplne ine navyky je naozaj zaberak :D Neviem preco zeny celkovo tak urputne chcu schudnut za extremne rychly cas na ukor zdravia. Chudnutie je proces a ak so zdravym zivotnym stylom nemate skusenosti, bez profesionala riskujete, ze si este ublizite. Ja napriklad zacinajucim babam odporucam pozriet prodietix.sk, to je z mojho pohladu celkom nenarocna dieta (nie pre psychiku), ale pre telo a zdravie, navyse maju k dispozicii po cely cas diety profesionalov, nie tajtrlikov 20 rocnych s certifikatom, ale naozaj profi ludi, ktori to co robia robia kvalitne. Dieta skonci a nenutia vam ich produkty, jednoducho vas nasmeruju co a ako dalej, ako udrzat stav, zlepsovat a podobne. A HLAVNE - cela dieta aj ich rady idu s rozumom, nie bez neho.

Magy

uplne skvela dieta na vyhladovanie a jojo efekt. ten zaver "v tele sa uskutoční zmena látkovej výmeny a ďalšie 3 roky nepriberiete" je ako z rise snov. len skoda ze nerealnych.
za taketo diety by sa mali davat paragrafy, to je skoro ako navod na samovrazdu.

franzi

Ziadne diety nefunguju! Mam to overene na sebe! Zacnite sa vela hybat a zdravo jest! potom to pojde same! :-))) je to uplne jednoduche

Chudnuci123

Kto chce chudnut, tak je jasne, ze ma vela tuku. Telo funguje primarne na cukor - vyvinuli sme sa z ludoopic a tie sa zivili najprv ovocim. Energeticka hodnota ovocia je v cukre, preto nan primarne fungujeme dodnes. Clovek zacal jest maso, lebo to bolo energetickejsie pre neho vyhodnejsie a nemusel tak vela casu potom travit jedenim a narocnym zberom po stromoch a mohol nastat vyvoj, lenze telo si povedalo fasa, mam maso, co s nim? Energeticka hodnota je tuk, tak ak nebude dost primarnej energie v podobe cukru, tak budem palit tuk. No ked budem mat dostatok cukru, bola by skoda ten tuk vyhodit, tak si ho odlozim na horsie casy najma kvoli prezitiu, kedze sa vtedajsim ludom striedalo obdobie hojnosti a nedostatku. Toto mame dodnes, preto dieta spociva najma v odburani niektorej z tychto dvoch zloziek alebo v energetickom vydaji, ktory je vacsi ako prijem. Najjednoduchsie sa da schudnut uplnym, vynechanim cukru zo stravy. Ak to niekto nedokaze, je niekolko diet, ktore to pohodlne dokazu tym, ze dodaju telu len to co potrebuju. Mam osobne dobru skusenost s Cambridge dietou - je to pohodlne, lahke, vaha ide pomerne rychlo dolu, ALE pokial sa clovek po tejto diete vrati naspat k zivotnemu stylu pred dietou a nic nezmeni, tak sa vaha vrati naspat. Tato dieta ke vyborma na rychlu motivaciu - napr. wav za 10 dni islo 8 kg dolu, takze som sa dlho netrapil a chcem takyto ostat, preto obmedzim cukor alebo zacnem sportovat, aby som si udrzal toto svoje nove telo. Ak toto nepochopim, tak dietu je uplne zbytocne drzat a najhorsie je drzat dietu a potim sa vratit naspat na staru vahu bez zmeny zivotospravy a znova drzat dietu atd. Organizmus bude z takehoto niecoho uplne zmagoreny, lebo nebude vediet co sa deje, ci ide kriza aleboj je hojnost, kedy treba robit zasoby. Toto moze viest az k poskodeniu vnutornych organov, kedze tie budu na seba coraz rychlejsie nabalovat tuk az dojde k ich znefunkcneniu.

LILI84

Ja som tuto dietu drzala pred par rokmi a naozaj pomohla. Tato dieta bola vytvorena pre sportovcov, ktori sa pred dolezitym zapasom museli pustit do chudnutia, pretoze je to rychle chudnutie a precistuje. Ja som s nou schudla pekne a vobec som nemala jojo efekt. ale tak zalezi aj na ludoch ak po diete chcu zmenit stravovacie navyky teda jest zdravsie, v mensich mnozstvach. a hlavne sa neprejedat ako napr. ze zjest celu pizzu s polievkou a podobne, ...nie je mozne ze by ste mali po tejto diete pribrat!!! myslim ze je dobrym startom ak chcete zacat inak sa stravovat a zit, lebo vam na zaciatok doda motivaciu ze zhodite a precistite sa.

miica

tak táto dieta dievčatta vám sposobí akurát to, že sice možno schudnete, ale potom ked začnete jest normálne, tak priberiete ešte viac. Ale ked to tak chcete nech sa páči...
kde je desiata a olovrant?
neviem aký debil vymyslel takuto dietu
Ja sa čudujem, že po všetkých temach čo su, niekolko aj ohladom zdraveho chudnutia, sa niekto pusti do takýchto nezmyselných diet a veri tomu. To sa vám fakt chce stravovat podla nejakého debilného jedálnička?
A nech mi nikto nehovori, že inak schudnut nemože. Schudnut sa dá, len to chce jedno: PEVNU VOLU, POHYB a ZDRAVU STRAVU...

juli25

radšej vyskúšajte mliečnu diétu ako tiež to nie je ideálne riešenie chudnutia, ale tam sa aspoň naučíte jesť v pravidelných intervaloch a to 5 krát denne :)