vztah so starsim muzom

Príspevok v téme: vztah so starsim muzom
kachita

Ahojte, chcela by som v ramci fora diskutovat na temu vztah so starsim muzom a vymienat si pocity. Sama takyto vztah mam. Obavam sa vsak, ze nerozlisim urcite signaly prave preto, ze som zaslepena citom. U obavy o nas vztah v preibehu rokov normalne? Alebo to znaci, ze ho nemam dostatocne rada? Dufam, ze toto forum navstivia zeny, ktore maju vztah s muzom o 20 rokov starsim alebo viac.

brunuska

ved to kazdemu ale aj taky ludia maju pravo na zivot a svoj nazor-len by si mali uvedomit ze neni moc vhodne pustat ho verejne-lebo nema ziadnu hodnotu- a iny ludia si z neho absolutne nic nevezmu.

brunuska

kua nerozculuj sa takyto ludia za to vazne nestoja a robi im to dobre- liecia si svoje komplexi.toto ta predsa nemoze rozhadzat!!! ked si stastna-nech je to s kymkolvek-kasli na druhych,nech si kazdy mysli co chce- zi ako chces zit-je to tvoj dar- zivot.

kua

Cert... a este nieco, v zivote si nebol/la v takomto vzťahu, t.j. so starším partnerom, tak preco tu vypisujes taketo sprostosti, keby si mal/la nejaku vlastnu skusenost, tak to beriem, ale toto su len prazdne slova od teba, aspon pre mna...

brunuska

ved neboj sa - dojde na psa mraz- a ked teraz toto tak velmi odsudzuje v buducnosti sa jej to just stane a potom si spomenie na nase slova.

kua

Cert, ty mas naozaj dost primitivne nazory, nikto tu o sebe netvrdi ze je dokonaly a ked nemienis do tejto temy prispiet niecim hodontnym tak ju radsej ani neotvaraj...

brunuska

moja nepoznas ma tak drz....
ja nie som vobec dokonala,ani to o sebe netvrdim- lebo dokonalost na svete neexistuje ani dokonaly clovek neexistuje-je to len clovek-slabost...