vztah so starsim muzom

Príspevok v téme: vztah so starsim muzom
kachita

Ahojte, chcela by som v ramci fora diskutovat na temu vztah so starsim muzom a vymienat si pocity. Sama takyto vztah mam. Obavam sa vsak, ze nerozlisim urcite signaly prave preto, ze som zaslepena citom. U obavy o nas vztah v preibehu rokov normalne? Alebo to znaci, ze ho nemam dostatocne rada? Dufam, ze toto forum navstivia zeny, ktore maju vztah s muzom o 20 rokov starsim alebo viac.

cert

Ved je to na hlavu postavene, napriklad 20-rocna mlada baba a 45-rocny, ved to vidim okolo seba, aka tam moze byt tema rozhovoru?sexa sex a sex? dost stupidne a co o dalsich 10- rokov? Zase si nabalite dalsieho stareho chrena? Nesudim, len konstatujem.

kua

Cert nie, ja toto svojho mam na sex xixixi. Nie on mňa, ale JA JEHO vyuzivam, lebo ziaden moj rovesnik naňho jednoducho nema!!! Stačí? A peniaze tam nehraju žiadnu rolu, nikdy mi nedal ani korunu a ani by som to nechcela, citit sa ako šlapka.. Inak neodsudzujem baby ktoré majú takýto aj normálny vzťah, teda ak tam je vzájomná láska. Tiež sa mi nepáčia vzťahy podobného typu založené len na peniazoch. A... Pokiaľ nezažiješ, nesúď!

kua

Zuzka23, vidím, že podaktorí tu majú dosť obmedzené názory. A prečo teba priťahuje blonďák/brunet/vysoký/štíhly/s modrými očami/s pekným autom/...atd? Tak je to u báb ktoré si hľadajú starších.Asi si s nimi majú čo povedať, keď sú spolu nie? Niekto si viac rozumie s mladšími ,niekto staršími, tak už to holt chodí na tomto svete moja. Aj so starším sa dá predsa hovoriť o tom čo s mladšími, plus to má ešte jednu výhodu, vedia toho o živote viac a vždy sa dá o čom kecať, nie len o hovadinách typu kedy sa pojdeme ožrať, je v piatok v xxx bare akcia alebo nie?, prečo sú baby také sprosté a namyslené a podobne...

zuzka23

Ja by som so starším urč nebola hlavne ak je rozdiel 20 rokov, veď to je úplne iná generácia.o čom sa rozprávate?? on hovorí o zážitkoch zo svojej mladosti a ty čo budeš hovoriť,keď budeš mať ten istý vek ako on, že si si nič neužila, lebo si mala starého a nikdy nebol na tvojej úrovni. strši je prešibaný, neboj on vie na čo ťa má!!len na čo je on tebe, veď otca máš??? Alebo ti chýba ten??

kiki

No, dlho som tu nebola! Kachita akym spôsobom sa môžem s tebou spojiť, aby ostatni nevideli moj mail, ci cislo? Vidim, ze tu to nema zmysel, pretoze stranka nesplna ucel- poradit a nie odsudzovat, vsak achjoj?

kachita

Chcela som povodne, aby sa v tejto teme stratli zeny, ktore maju starsich muzov a poradili si pri niektorych problemoch a boli si oporou...nie aby tu niekto napadal, ze je to chore mat vztah so starsim muzom. Ja sa nehanbim, ze sa mi pacia starsi, ani mi to nikdy neprislo ako zvratene. Suhlasim so Simokou, niektori styridsiatnici maju omnoho lepsie zdravie i telo nez dnesni mladi chlapci. Je to o stasti byt zdravy. A preco by mal byt kazdy starsi zenaty? Ked sa dvaja maju radi, na nicom nezalezi. A sudit moze len ten, kto ma skusenost. Pretoze je to ako pri ponimani depresie nasou spolocnostou " Kto nezazije, nepochopi. A snazit sa, aby ta chapali, je zbytocne" Preto zime stastne a bez vycitiek.

kachita

Chcela som povodne, aby sa v tejto teme stratli zeny, ktore maju starsich muzov a poradili si pri niektorych problemoch a boli si oporou...nie aby tu niekto napadal, ze je to chore mat vztah so starsim muzom. Ja sa nehanbim, ze sa mi pacia starsi, ani mi to nikdy neprislo ako zvratene. Suhlasim so Simokou, niektori styridsiatnici maju omnoho lepsie zdravie i telo nez dnesni mladi chlapci. Je to o stasti byt zdravy. A preco by mal byt kazdy starsi zenaty? Ked sa dvaja maju radi, na nicom nezalezi. A sudit moze len ten, kto ma skusenost. Pretoze je to ako pri ponimani depresie nasou spolocnostou " Kto nezazije, nepochopi. A snazit sa, aby ta chapali, je zbytocne" Preto zime stastne a bez vycitiek.

simonkaaa

roztrhnut od jedu? Xixixi no tak dobre som sa uz dlho nepobavila. A co mas stale s tym prijimanim nazorov? Nepovedala som uz, ze si len obhajujem ten svoj? Nie je to nahodou tak, ze ty nechces prijat ten moj eh?? Ok ok ale uznavam, mas pravdu... som chora, lebo mam rada starsich muzov, asi pojdem k psychologovi.