vztah so starsim muzom

Príspevok v téme: vztah so starsim muzom
kachita

Ahojte, chcela by som v ramci fora diskutovat na temu vztah so starsim muzom a vymienat si pocity. Sama takyto vztah mam. Obavam sa vsak, ze nerozlisim urcite signaly prave preto, ze som zaslepena citom. U obavy o nas vztah v preibehu rokov normalne? Alebo to znaci, ze ho nemam dostatocne rada? Dufam, ze toto forum navstivia zeny, ktore maju vztah s muzom o 20 rokov starsim alebo viac.

Kachita

Petert, tvoja priatelka ma zdravotne problemy len a len kvoli rodine. Ak jej mozes pomoct a mas ju rad, neodhanaj ju od seba kvoli strachu. Uvidis, ako jej bude dobre a ako sa jej zlepsi zdravie, ked budete spolu. Prajem vela stastia.

Kachita

Chcela by som podakovat Maximilianovi za krasny prispevok, velmi krasny, som rada, ze ste to tak krasne podali. Dakujem.

Kachita

Scully, moja teta ma muza o 18 rokov mladsieho a uz su spolu 8 rokov a ver mi ze stastne. Bola rozvedena s rovesnikom a teraz jej to klape. Nemaj strach, nestoji to za to.

monikazzz

Ahojte, mam 21 rokov a moj priatel ma 55.Je to najlepsi milenec akeho som kedy mala.. Neplanujem buducnost ale je nam spolu uzasne.Je to sportovec a krasny muz, a rozumieme si.. Je vzdelany, ja studujem fyziku. Rozumieme si po vsetkych strankach. Predsudky su nanic.

vizus

Láska kvitne v každom veku! Mám 70 rokov a o 23 rokov mladšiu manželku, žijeme spolu 15 rokov, máme spolu 12 ročného syna, spolu sme vychovali dve dievčatá z jej prvého manželstva. Prvých 10 rokov manželstva sme spolu pracovali, boli sme spolu denne 24 hodín. Boli sme radi, že sme spolu. V manžestve sú aj nezhody sú aj rôzné názory, treba však komunikovať! Nesmie chýbať tolerancia, pochopenie jeden druhého. Žijeme jeden pre druhého, pre deti, každý dotyk a úsmev je krasný a priznám sa aj "S" funguje 3 - 4 krát do mesiaca. Život je krasný len keď sa majú ľudia radi, nerobia si napriek, vôbec nezáleží na veku.

babika

barbara43,
prosím Ťa, koľko máš rokov? Nerozumiem, že netúžiš po dieťati, alebo máš potom iné hodnoty...

zuzana 123

Tak ahojte mile dievky.. Ja som sa s mojim spoznala cez txt poznate to 797 sme spolu 3,5 roka. Fuha prezili sme spolu vela trapenia velmi zlozite obdobie nas vztah pretrvava ale do kedy to je otazne. medzi nami je 21 rocny rozdiel je zenaty a ma deti v mojom veku. mam 20 rokov. zo zenou nezije a nezil s nou uz ked sme sa poznali. ale buducnost tam nieje on deticky nechce mat a ni zenit sa nechce. cista parada sama neviem velmi casto vaham ci je to laska alebo zvyk ale uz asi ten zvyk. Laska odletela.. Ale zvyk je zelezna kosela a tazko sa vyzlieka... Ved to poznate.. Ale naucil ma vela to nemozem popriet. Je to jeden uzasny clovek len ma stve buducnost.. Rodicia ho este nevideli.. Tak asi chapete ze mi to robi tazsim..