MEGASKORBICKA LIECBA-TEDA VITAMIN C

kosa

celaskon,

ista strana ( Klamarska strana Cesko-Slovenska) cjerne na bjelom mala napisane tony roznym klamstjev.

preto v pripade maleho labaku mi to vobec nepripada divne ze tam napisali to co tam napisali.

kosa

tekst mi dnes zmenili.
nase IT odelenje sa konecne zlutovalo a ulahcilo iste regulovane aktivity, takze pocitac konecne sa zobudza.

je to nejaky IBM triskac, ale kvoli zaznamu robi divne teksty.

kosa

celaskon,

vit C fatalne problemy este nikomu nesposobil.
vsetky studije z vitaminom C jednoznacne potvrdili ze zdravje experimentovaneho sa zlepsilo.

skodlivost vit C je velke BUBUBU.

kosa

Peto T:

komercny vitamin C predavaju s prisadov roznych latok, ktore nasledne hapruju oblicky. samozrejme ze to zvalja na vitamin C.

vitamin C ( a toto je pre vetsinu tunak z vas novinka ktoru vypustame z utajovanych studiji overenych) naopak rospusta oblickove kamene.

ako ale dodal spravne Damian, treba pit cistu vodu ( teda filtrovanu).

celaskon

Kosa " Preto som to tu dal, ze je to nieco vynimocne , bral celaskon vo velkom a zaroven mal divnu zrazanlivost krvi.Nikto nevie ako to posobi na daneho cloveka. Niekoho zahrani pred vaznym ochorenim a niekomu to moze sposobit fatalne problemy( stale sa bavim o obycajnom celaskone)!

kosa

celaskon,

no to mas zaujimave informacije.

ja ked som mala krvacanje z nosu, kotre nje a nje zastavit, tak mi lekari predpisovali Celaskon a Askorutin(to myslim vyrabali v Cechach).

zaujimave.

inac krvacanje z nosu je vo vetsine pripadoch sposobene tym ze prasknu cjevy kotre su na povrchu sliznice ( prave z nedostatku vit C je pruznost cjev narusena, a sustavnym drazdenim - kychanim, dochadza k prasknutju cjevy).