Zajtra idem na skusky na vseobecne lekarstvo do BA, vo stvrtok do MT, drzte mi palce, strasne sa bojim, ze to zkopem:(((((
Idete zajtra niekto na skusky na LFUK do BA??Alebo do MT?
tak snad sa v septembri uvidime:)
jj aj ja mam medicinsku chemiu..a tiez radsej tam ako PRIF.tak snad nam to vyjde na FAF:)
fuha no aspon ze tak...zuzk4 este si tu?:)
karkulka, som z BA. mam este STU odbor medicinska chemia (neviem, ci si myslela to iste) a taktiez PRIF UK a tam chemiu, ale z tychto dvoch radsej STU
medickaaaa, my sme mali cely gympel chemiu dost nanic, maturantov zachranil len seminar a na nom sme tym kyselinam nevenovali ZIADNU pozornost
Dost, inak na slovensku ma nevzali dostala som sa na masarykovu do brna
no medickaa gratulujem:)vela si sa ucila?
tereftalova, fumarova, jantarova, malonova, maleinova, adipova, oxaloctova,palmitova, stearova, linolova, linolenova, laurova, miristova, arachidonova, jablcna, mliecna,vinna, octova, pyrohroznova, purinove, pyrimidinove bazy, valin, leucin, izoleucin, alanin, glycin, serin, treonin, tryptofan, histidin, glutamin, asparagin a pod. sme uz na maturitu a bezne v skole museli vediet... vzorce..
jasne, robila som na medinu
jj mam STU odbor chemia a UK prirodovedecka-biochemia..ale chcem ist na farmaciu:)a ty?odkial si?
medickaa ty si robila skusky na medicinu?zobrali ta?
neviem, ci su aj v pondelok, no dufam, ze nie..
mne sa takisto uz pred skuskami nechcelo velmi ucit a uz som bola aj dost vycerpana a tak..
ano, vzorce tych 5 baz som sa naucila, ale ako naschval, boli tam ine, ktore som sa velmi neucila..napr.kyselina tereftalova, fumarova, tak to som len tipovala
a okrem farmacie mas aj inu skolu?