Zajtra idem na skusky na vseobecne lekarstvo do BA, vo stvrtok do MT, drzte mi palce, strasne sa bojim, ze to zkopem:(((((
Idete zajtra niekto na skusky na LFUK do BA??Alebo do MT?
pred osmou, v pozvanke je to tak blbo napisane, tak som prisla radsej skor..a potom sa este cakalo, kym vsetkym odkontroluju maturitne vysvedcenia
neviem kolka v poradi je,ale ona mala dokopy 57bodov..len to viem..ale ona je prijata na medinu,takze neriesi vobec farmaciu:)ja uz vidim aka budem v utorok vystresovana...kedy si tam prisla?na 8mu?
myslim si, v teste sme si mali zaskrtnut cislo od 1 do 50, podla toho, kto si aky vytiahol..snad ich nebude viac
a ta kamoska je ako na tom?
5O?to odkial vies?:)ale tak dnas to nejak zvazili,aby boli priblizne rovnako narocne...
tych variacii je 50, uz si len spravne vytiahnut..
ok dakujem:)len ktovie,kolko variacii testov je,napr moja kamoska mala len 1priklad a to na pH,a z ekologie nic...
chemia bude v pohode, ale ak by som ti mala poradit, pozri si biochemiu, boli tam vitaminy a hormony
podla mna v pondelok uz nie su...ale ja som sa viac ucila bio,chemiu som nejako neriesila,,,a prave tej sa teraz viac bojim:)
a nevies este nahodou, ci teda v ponedelok su este skusky alebo nie?
neboj, ty si sa urcite ucila viac ako ja
snad:)potom dam nejak vediet..dufam ze to nebude az take hrozne:(