Zajtra idem na skusky na vseobecne lekarstvo do BA, vo stvrtok do MT, drzte mi palce, strasne sa bojim, ze to zkopem:(((((
Idete zajtra niekto na skusky na LFUK do BA??Alebo do MT?
na farmacii som bola tu v BA
no dufam, ze sa dostanem, aj ked budem 220ta (a mohli by brat aj viac ludi, po minule roky to bolo okolo tristo...)
za test bolo spolu mozno ziskat 100 bodov, bolo 50 otazok z chemie a 45 z bio (tu bolo 5 otazok za 2 body), nezdal sa mi byt az taky tazky, ale aj tak biola sa mi zdala horsia a okrem toho mi aj dost veci vypadlo z hlavy..
a vy ste na tom ako?
ano na farmacii je max.pocet bodov 100.zuzk4 bluzk4 podla mna mas sancu,ved to musel byt tazky test,nie?
poliewoocka
blahozelam ti..som vedela ze to zvladnes pretoze si sikovna..
Baby na 2. LF som 61. !!! A prijimaju 150:))))) zatial... oficialne vysledky budu uzatvorene az 1.7., ale zatial je to takto..akurat vcera som prisla domov, bola som tam 3 dni. Skusky trvali 17. a 18. ,ja som bola 18. a 19. sme mali ustny pohovor.
Ozaj, v BA a MT som nespravila...
zuzk4 bluzk4
kde si robila prijimacky na farmaciu? blava ci kosice?
70bodov mas dokopy? nebolo nahodou z jedneho predmetu 50otazok, z drueho 50 cize dokopy 100bodov alebo ako to je..
70bodov?to neni teda malo:)ake to bolo?ja som si otazky cele presla,ale neviem teda ci som schopna si to vsetko pamatat
70 bodov iba..ved vela som sa ani neucila
a kolko mas bodov?bolo to tazke?
karkulka...ja som bola na farmacii 16teho, z vysledku som bola tak trochu sklamana, teraz sa len modlim, aby sa to zmestilo do 220teho miesta
baby kde ste?:)