Schudnut do mesiaca 8 kg

v

nelly15-myslis si,ze si sa z anorexie dostala?mne sa to podla tvojich jedalnickov nezda..podla mna vylieceny clovek je ten,ktory dokaze jest normalne 5x denne a obcas si bez vycitiek dopriat aj sladke alebo nezdravsie jedla

aja05

a nemyslim si ze kazda z vas dokaze schudnut 8kg za mesiac, to som ja dokazala z vysokej vahy cize to dokazu asi len tie co maju vyssiu nadvahu :)

aja05

neviem co stale vypravate o jojo efekte.. ja som drzala 90-dnovu dietu asi mesiac, potom delenu stravu pomocou nich a stitnej zlazy som schudla za cca5 mes 20kg potom som zacala nieze normalne, ale zdravo papat a nepribrala som teraz jem cca 5krat denne a cvicim, vaha sice uz nejde az tak dole, ale ziaden jojo efekt nenastal pokial by som sa vsak vratila k tej strave co som mala predtym tak urcite priberiem vsetko spat

nelly15

max.gluteus: mala som aj anorexiu aj bulimiu čiže už kebyže jem oklo 5000 kj denne tak to je u mna prejedenie zjem tak 3000 niekedy 3500...

nebola som na liečeni dostala som sa z toho sama takže už to nemože byt lepšie

majkaaa

8 kíl za mesiac...neviem,či to ide. Ak sa vám to aj podarí,schudnete hladovkou,čo znamená,že ubudnú svaly,tuk zostane a za pár mesiacov to máte späť aj s DPH. Škoda námahy a hlavne týrania svojho tela.

aja05

moj dnesny jedalnicek vyzeral takto:ovsene vlocky 3 PL, hrozienka 3 PL, 1 menší banán s mliekom, desiata:jablko a broskyna, obed:bio cestoviny ale takych 50g cca tuniak, v tom bola uhorka a paradajka nakrajana, olovrant:jablko, kiwi - potom pohár mlieka - mala som nanho chuť, a večera bola malý kusok syra uplne ze to mohlo mat asi 10g :D a acidko 450g. Viem ze to nie je ideálny jedálniček, ale nemám chut do jedla kedze som chora. A po pondelnajsich koláčoch si myslim ze je to super jedalncek :D

klaraML

ja som so slnieckom zacinala chudnut a fakt mi rodaila super program :-)

vsetko je len na vas ako velmi chcete schudnut a spnit si svoj sen