Kto sa prida ? Mam plan :-) Bratislava a okolie - a budeme mat klub o mesiach uz super stihlych a krasnych na plaz
mam 29 rokov a chcem pre seba nieco spravit a spolu sa nam pojde do ciela lahsie
slniecko14@gmail.com
počas tejto diskuzie 6 kg ale ináč už mám dole daleko viacej cez 20..samozrejme že chcem dař dole ešte aspoň dalších dvadsať
ano cvičim denne posilko asi najviac (cviky na stehna,boky,pas) jem teraz iba čerešne...tak okolo tej 18:00 misku a som plna až mi je zle..
nelly15 : uz si schudla 6kg? pocas tejto debaty?:D nie vazne,ako si schudla ? to jes skutocne len dva krat denne ako tu pises ?:)aj cvicis?
som rada že niekto do tejto temy napisal už mám dole 6 kg =))
projekt mne ta tvoja stranka nejde otvorit, nepusti ma to tam. o co konkretne sa jedna? ja by som na take nieco asi aj isla:)
mne to zatial staci teraz som prišla z vonku kde sme doslova požrali tuny čerešní fuj ale som prasa =((
nelly, mas anorexiu...to co jes by nestacilo ani 3 rocnemu dietatu
a zabudla som dnska jedalniček
O: rožok s tvarohom (taka domaca pomazanka,jgurt tvarok,nejaky asi sy,bylinky) a zeleninka =)),ten rožok som mala na dve polky
V:jablko a grapfruitový džus
a ešte som chcela dodať som som vegetarianka taktiež nejem rada zemiaky najradšej mám ryžu =)) a tej zjem neurekom ked je s kukuricou
dost som obmedzila niektore potraviny ked som držala delenu stravu a teraz ked som ich ochutnala tak mi vobec nechutili
v: nebyvam hladna a hlavne som rada že sa neprejedam a nehladujem aj tak niekedy jedavam viac ale teraz už ide leto čas večsinu travim vonku atd
neranajkujem z viacerych dovodov byva mi zle v autobuse a mavam krče v škoel mam vždy žuvačku takže ani preto nebyvam hladna
Najčítanejšie články
5 mýtov o cholesterole, ktorým by ste nemali veriť!
McDonald’s spúšťa predaj náplastí, ktoré pomáhajú dvakrát
Emocionálna inteligencia nie je len vrodená. Môžete ju aj získať, hovorí terapeutka
Nie je lekár ako Váš Lekár. Poliklinika Váš Lekár radí, kedy stačí odpočinok a kedy sú potrebné antibiotiká
Máte pocit, že je toho na vás veľa? Spomaľte na ostrove zdravého životného štýlu
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Ovocím za lepšou imunitou: Aké exotické druhy v zime nevynechať?
Využite rekreačný poukaz ešte do konca roka a podporte svoje zdravie!
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Farmaceut: Vitamín D je symbolom imunity, strava nám zabezpečí len 10 % potrebného množstva
6 zdanlivo neškodných návykov, ktoré zvyšujú riziko demencie! Robíte ich aj vy?
Gastroenterológovia: Pacienti, ktorí čakajú na gastroskopiu alebo kolonoskopiu, si na vyšetrenie budú musieť počkať aj niekoľko mesiacov