Ma s tymto nevyliecitelnym ochorenim niekto prakticke skusenosti? Konkretne ma zaujima, ake su osvedcene sposoby ako zmiernovat priznaky (cervene vyschnute flaky na kozi), ake pripravky su na to fajn, pripadne ci ma niekto skusenosti s niecim prirodnym, atd. Vdaka.
Psoriaza - zmiernovanie priznakov, liecba
ved skuste brať trstinovu melasu aj vnutorne aj navonok.... ale nikto tomu asi neveri, nechapem... ved za vyskusanie to stooji :)
prosim pomozte mi ako mam zmiernit psoriazu!!!!!
Ahoj neviem ako vám ale mne bioharmonia vôbec nepomohla nechcem tym povedať že to nemôže pomôcť vám skusiť môžete pozeral som pár prispevkov a nevidel som nikde stranku.www.bioharmonia.sk ak vám to pomôže budem rad pa.
Ak mate problém so psoriázou tak skuste brať čierny zazrak-trstinovú melasu... okrem vnútorneho uzivania sa pouziva aj zvonku. :D treba skusit..pomaha aj na rozne ine problemy... :D
ahoj, prave som si precitala na stranke alternamedica dost husty pribeh o cloveku, ktory trpel na psoriazu. je to vlavo v stlpci hned hore - tlacidlo pribehy. skoncilo to tragicky.
Psoriazu sice nemam, mala som ale od narodenia 29 rokov atopicky ekzem.
Ako pisal M_M/damian/RNG, je to vnutorne ochorenie a rozne masticky od "lekarov" nie su lieky a nikdy nevyliecia.
Ja som sa vyliecila v TN, bioharmonia.sk, stretla som tam aj psoriatikov, ktori boli velmi nadseni liecbou.
Osobne som tam chodila pol roka. kym sa vsetko dalo do poriadku a uz rok (to sa mi nikdy nestalo) nemam nic = ciste ruky a telo, bez specialnych masti a liekov.
Dolezitou sucastou je dodrziavanie diety, ale nie velmi narocnej. Clovek aj tak sam od seba zisti ze treba nieco zmenit v strave.
Hlavne sa treba nezlaknut, u mna to malo zvlastne priebehy hlavne v zaciatkoch, kde v pocas 3-4 dni nastavalo velmi velke zhorsenie a aj rychle zlepsenie + sem-tam teploty.
Hlavne treba opustit pristup "ako sa to neda" a zmierit sa s tym ze vselijaki MUDr a spol nie su najmudrejsi na svete a skusaju na ludoch nie prave najvhodnejsie chemicke vyrobky.