Ma s tymto nevyliecitelnym ochorenim niekto prakticke skusenosti? Konkretne ma zaujima, ake su osvedcene sposoby ako zmiernovat priznaky (cervene vyschnute flaky na kozi), ake pripravky su na to fajn, pripadne ci ma niekto skusenosti s niecim prirodnym, atd. Vdaka.
Psoriaza - zmiernovanie priznakov, liecba
ahoj stopso, ak by si bol tak dobry mohol by si aj mne poslat ten olej? velmi krasne ti vopred dakujem moj mail david20793@azet.sk mozes ma tam kontaktovat budem cakat.
STOPSO prosim ta poprosila by som aj ja poslat info o oleji co si pisal na email: mikleticova@gmail.com
dakujem
JOŽINO1510 teším sa, že ti pomohli a dúfam, že ti to zaberie ako mne :)
Ahoj Nata. Bol som už 2x a musím povedať, že super. Som spokojný.
JOZINO1510 už si tam bol? čo na to hovoríš?
Ten kyslík v TT vyzerá zaujímavo. Mám veľa malých ložísk po tele. Mrknem sa tam. Dik Nata
Ahoj ja som psoriatička a pomáhali mi do času kúpele v morskej soli... Ale objavila som v Trnave kyslíkovú dotykovú infúziu a po 5tich sedeniach sa mi fľaky očividne zmenšujú. Mala som tvár na 45% samý červený fľak a 15% samý pupák kombinácia výtečná... teraz mám tvár bez akné a fľaky len kde tu. Je to na Priemyselnej ulici v Trnave 4P Medical sa volajú vrele odporúčam :)
žiadne kúzelné pilulky nezaberajú - psoriázy sa natrvalo zbaviť nedá ale výrazne ju môže potlačiť bio olej napríklad argánový ale ak vám vadí vôňa tak skúste pozrieť na feelgood.sk tam ich majú viacero druhov a na psoriázu zvlášť široký výber
Ahojte, ja som mal problém hlavne na dlaniach a krku. A to čo mi poradila jedna kožiarka v Tr. Teplických kúpeloch ešte v 2007 mi pomáha do teraz. Je to riešenie za drobné a poskúšal som teda všeličo. Samozrejme, že Psoriázu len tak lahko z vnútra nedostanete ale vonkajšie prejavy som odstránil pomerne rýchlo. Hlavne tie dlane ma hnevali lebo to vám ani ľudia nechcú ruku podať... ale s tým už je koniec :-) ak chcete rád poradím sharald@azet.sk
Dobry den... Mam tiez problemy s psoriazov.... Neviem si rady.. Ak ma niekto nejake rady budem rad :)