DELENA STRAVA - KTO SO MNOU?

kaca

je 1320 a ja som este dnes neobedovala . asi robim chybu ale ja neviem dnes co si mam dat na obed. ani nemam az taku chut, tak som si dala 3 dcl 100% dzusu pomarancoveho.ale to je skor na smad ako na hlad. idem si pocitat co s cim a idem si nieco pripravit. vcera ked som videla manzela vecer jest chlieb vo vajicku tak som mala taku chut ale oddolala som a to je bomba. ale inac tazko sa mi chudne ked musim manzelovi aj synovi varit. a same dobroty co ja nemozem.ozvem sa vam este. ahojte kacenka

bree

Ja by som tiez chcela vyskusat delenu stravu, pozicala som si knizku, ale tie recepty su tam otrasne. Nemate nahodou niekto nejaky presny jedalnicek aspon na tyzden - dva presne rozpisany? co a kedy zjest aj s receptami? Velmi by mi to pomohlo Dakujem.

kaca

ahoj slunicko, ja som tiez na tom s tymi dietami tak ze nevydrzim, ale teraz musim , uz sa nemozem na seba divat, ako strasne som pribrala. ono to chce pevnu volu , ale tu ma malokdo. dnes som sa postavila na vahu a zistila som ze mam kilo dole.hned mi je na dusi veselsie. Ale ja mam problem s pitnym rezimom , to je pre mna spanielska dedina.snazim sa vela pit , ale ja tak max 1,5 denne vypijem viac nie. a co sa tyka jedla ono kym si clovek na to zvykne co s cim kombinovat. a co som citala na nete je nutne rozoznavat ten rastlinny den a bielkovinovy, a ze vraj ten 4-5 hodin nestaci. a pri delenej strave si nedavaj 5 hodinove odstupy. malo by sa 3-4hod. takze slunicko drz sa a ozvi sa ako pokracujes. ak chces napisem ti aj moj mail a mozeme kecat priamo. daj vediet. kacenka

kaca

Ja som sa po dlhom odhodlani tiez zacala stravovat delenou stravou. vcera som zacala takze vobec neviem ci to vydrzim . ale sestra sa stravovala tak 3 mesiace a schudla 13 kil. ja som si z netu stiahla o delenej strave co sa dalo a v skratke ti napisem ze sa potraviny rozdeluju do 3 skupin. bielkoviny (proteiny),skroby(sacharidy)a neutralne(UNIVERSAlne). no a delit sa to ma universalne mas moznost kombinovat bud s proteinmi alebo so sacharidmi. doba medzi jedlom by mala byt 3-4 hodinky. a ked mas den sacharidovy je dobre ho nekombinovat s proteinovym. takze sa drzte a dufam ze sa vam ozvem po nejakom case a pochvalim sa s vysledkom mojho chudnutia. kacenka

zds

rastliny (zelenina) a bielkoviny idu spolu dobre, mozes ich pouzivat v jednom jedle. ovocie solo!
dobre je oddelovat ovocny a zeleninovy-bielkovinovy den, ale v praxi je to narocne, vol kompromisy.
polysacharidy (skroby) nepouzivaj, alebo len malo, s bielkovinyami. nejedz ich este s ovocim, ale s rastlinami (zeleninou) idu velmi dobre.
ovocie je specificke a nemeisaj ho s nicim. S NICIM.
MUDr. Bukovovsky minule v telke doporucoval "zdravu sladkost" - hruska + nejaka muka celozrna + este volaco, toto myslim nerobi dobrotu.

slunicko

Tak som zacala a uz je kilo dole, snazim sa rozoznavat dni ale obcas to porusim...A este pijem na ocistu koli zdravotnym problemom jeden caj a zistila som ze pomaha pri chudnuti...Tak sa drzim zatial

sinka

staci odstup tych par hodin,co pises. ale rozoznavat dni bude asi rychlejsie ucinnejsie.ja som nerozoznavala dni,len delila hodinami.