DELENA STRAVA - KTO SO MNOU?

heca

Tina v GOOGLI si napíš - recepty delená strava - a otvorí sa Ti WEB stránka a tam si nájdeš všetko čo potrebuješ okrem iného aj recepty

hater

hlavne neviem, preco si komplikujete zivot varenim?! Ved uplne idealne na cely den, je spravit si nejaky zeleninovy salat, ak mate bielkovinovy den, trebars aj s kuriatkom ci tuniacikom a mozete na tom bez problemov ficat cely den a ujedat kedy sa vam zachce, bez kontorly hodiniek... To iste plati aj o ovocnych salatoch.

kaca

posielam vam stranku , kde najdete recepty na delenu stravu, dajte si vyhladat recepty-maggi a tam si najdite delenu stravu, je tam toho popisaneho dost a su tam aj RECEPTY. s pozdravom KACA

sann

NA TAKU TEMU AKO TINA, AJ KED SA BUDEM OPAKOVAT, NEJAKE RECEPTY NA DELENú STRAVU ALEBO STRANKY, KDE BY SOM ICH ZOHNALA . PLS. VOPRED DIKY

kaca

takze zdravim tych co chudnu s nami. je obed a uvarila som si rybu na masle, ale nakolko tam bolo viac kosti nez ryby, tak som si dala na obed anansovy kompot.Ta ryba bola pekne hnusna, mam na rok pokoj od ryby. SLUNICKO akosi sa vytracas z pokecu. este dietujes?

kaca

dobre rano , zdravim vsetkych ktory chudnu s nami. je este len rano a mna boli hlava akoby som mala umriet. neviem ci je to z tej diety alebo na mna posobi zmena pocasia.ved tyzden chudnem a normalne mam z toho taky divny pocit ze az. no dufam ze to vydrzim a nepodlahnem domacej strave.SLUNICKO OZVI SA AKO SI NA TOM TY..... caute kaca

patriciak

Mam recepty na delenu stravu,najma rastlinne,baklazanova pomazanka,zemiakova pomazanka,fazulova pomaz.cicerova,avokadova.Su vytecne s oliv.olejom.