Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hemoroidy

Súvisiaci obsah

seto

MILANIV Vám môžeme povedať iba to, že výrobcovia sa na ŠÚKL informovali, či je potrebná jeho registrácia ako lieku.

Nakoľko sa skladá z bežných komponentov, nemyslíme si, že by sa jednalo o liek. V takomto prípade má byť prípravok evidovaný Úradom verejného zdravotníctva ako kozmetika.

Až potom by sa mohol predávať, vrátane predaja na internete.

K účinnosti, bezpečnosti a kvalite sa ŠÚKL nevyjadril, nemali sme k dispozícii žiadne údaje takéhoto typu.

spokojny

Nič lepšie na svete na hemoroidy ako Milaniv neexistuje! Ja som úplne vyliečený, po troch mesiacoch. Milaniv je zázračná vodička. Ďakujem.

Pepa2

Milaniv užívám teprve měsíc, přivezla mi ho přítelkyně ze Slovenska. Opravdu můžu potvrdit, Milaniv je lék, nad léky. Gratuluji všem na Slovensku. Máte něco, co je jen vaše, nikde to nemají. Mně Milaniv léčí a nedám na něj dopustit.

Karto

Ja som sa dozvedel o Milanive z fóra na Zdraví. sk "vonkajšie hemoroidy", niekto tam písal už na jar. Je najlepší, skúšal som už všeličo. Zatiaľ nemám žiadne ťažkosti. Odporúčam všetkým.

peto55555

maya samozrejme mám záujem o vseko čo by mi pomohlo v mojej situacii..neviem čo mám urobiť vlečie sa to nič zatial nezabralo...maya napís na krpet@centrum.sk

Maya24

Ahoj PETO55555! Môj manžel taktiež mal taký problém. On používal Aloe, a pomohlo to. Ked máš o to záujem, napíšem ti moje tel. číslo.

Lubar

Rovnako ako na tomto fóre už niektrorí spomínajú môžem potvrdiť, že Milaniv naozaj pomáha a to som mal už vážny stav, teraz som po troch týždňoch aplikácie prípravku na 95 % v poriadku. Prípravky z lekárne mi nepomohli a niektoré mi dokonca stav zhoršili. Odporúčam prípravok Milaniv//////////////

livusenka

ja sa chcem spytat, co sa stane, ked sa hemeroidy neliecia?
nie som si ista,ci ich mam.ale na velkej potrebe ma to velmi stipe a boli na pravej strane anal.otvoru. raz som to mala a potom to preslo, bez ziadnych masticiek. a dr nechcem ist.