Kto pomože? uz mesiac sa ich nemozem zbaviť..máčal som sa v dubovej kore a natieral si to masťou DOBEXIL......kto poradí niečo co ozaj pomôže? Ďakujem.
Hemoroidy
RNG
Napíš na: milaniv@zoznam. sk, žiadaj si aj zôoženie výrobku, odtiaľ mi pred objednávkou poslali vyčerpávajúce informácie. Milaniv lieči...
ozaj, co vlastne obsahuje, lebo na nete sa neda o nom nic najst, len ze je "fantasticky" a aj to su len uplne cerstve spravy , ziadna historia.
Milaniv je úžasný. A to nechcem robiť reklamu, je to tak...
Nikdy som nebol zástancom alternatívnej liečby, vždy som skôr veril lekárom. Milaniv ma donútil prehodnotiť stanovisko. Po troch mesiacoch mám s dlhoročným trápením pokoj. Srdečne ďakujem za tento liek a všetkým odporúčam.
Milaniv je prostě jednička. Nemá konkurenci a je velice účinný. Mně vyléčil během dvou měsíců. Není nad Milaniv.
Chcela by som sa opýtat po akom case učinkuje milaniv používam ho cca 2 týzden,ale zatial sa vysledky nedostavili snad este zaberie dakuje vopred....
Milaniv jediný mi varixy úplne odstránil. Ja som už bola zúfalá. Nik mi nedokázal pomôcť. Až keď som tu objavila Milaniv. Ďakujem
Neviem či sa hemeroidy dajú vyliečiť, vzhľadom k tomu, že sú to varixi (krčové žily)a tie sa žiadnymi mastičkami odstrániť nedajú.Ja mám tiež skúsenosť, mala som vonkajší varix, nie veľký ale bol nepríjemný, bola som s tým aj u na kolonoskopii či nemám aj nejaké vnútorné, našťastie výsledok bol negstívny.Pán doktor mi odporučil kúpele z dubovej kôry, predpísal nejaké tablety a masť.Vyhľadom k tomu že preferujem prírodnú liečbu tak som vyskúšala panenský kokosový olej (info som našla práve na tomto fóre).Nepoužila som nič čo doktor predpísal, len som si po každej stolici (a osprchovaní) maasírovala postihnuté miesto panenským kokosovým olejom a verte či nie do dvoch týždňov sa varix vnoril späť a problém ustúpil.Vrelo odporúčam!!!!
ahoj chtela sem se zeptat jsem kojici matka jestli muzu kojit pri hemeroidech nebo je to nejaka nemoc ktera se ma lecit