90 dňovka od 29.05.2009

Príspevok v téme: 90 dňovka od 29.05.2009
nicka1

Ahojte všetci. Viem, že je tu už veľa tém o 90dňovke, asi ju tu drží už každý... :D Ale aj tak tu zakladám ďalšiu... Rozhodla som sa držať túto diétu (ktorá podľa mňa ani nie je diéta), lebo už som ju raz držala a bola som veeeľmi spokojná, lenže ešte by som chcela schudnúť 10 - 12 kg... A viem, že to dokážem, spolu s vami... ak ste rozhodnuté zmeniť svoj život a hlavne svoju postavu, tak sa pridajte ku mne a spolu to zvládneme... Z vlastných skúseností viem, že najlepšie je začať v piatok, mne to takto veeeľmi vyhovovalo... Ako som spomínala, už som túto diétu držala, takže s ňou mám skúsenosti a budem vám vedieť poradiť... čakám, kto sa ozve...ak túto diétu nemáte, rada vám ju bezproblémov pošlem....

nikky1110255

nicka1 neviem ci tu este chodis ale bola by som rada keby si mi poslala recepty na 42.-90.den na mail nika4375@centrum.sk

labu77

atam, nebolo to 30dní bez prehreškov, keby áno, počítam, že ten výsledok by bol oveľa lepší.
Budem musieť tento mesiac na sebe naozaj tvrdo zapracovať a platí to už odo dneška. Sľubujem

atam

labu:budem tak trochu skodoradostna za ten tvoj malinky prehresok...citila som sa pri tebe ako slaboch,ktory nema pevnu volu...isla si 30 dni uplne bez prehreskov,co je skvele a velmi ta za to obdivujem....takze mas dole 6 kg,to je krasne...
ja uz mam ryzu zbalenu v taske a hor sa do prace...
majte sa dnes pekne,ozvem sa vecer....pa

labu77

Ahoj atam, nejako som to o víkende nestíhala.
No a včera som bola na grilovačke, a ako naschvál, vobec doma nemali zemiaky. Tak som bola iba so zeleninkou kamarátka. Zhrešila som. Kamoška dostala super tortu - růžové pánske prirodzenie, tak som si kúštik dala, ale bez marcipánu, no a dnes mám kuskus so zeleninkou. A keďže zatiaľ nechcem nakupovať nové veci, mám aspoň novú kvetinku - masožravku. To už budeme na diete doma dve :)
Dievčatká vitajte. Nechám vám odkaz na dietu, je to na Radidshire, iba si ju stiahnite

www.rapidshare.com

atam

angela:jasne,ze sa k nam mozes pridat...je super,ze nas bude zas viac...
drzim ti palce,aby si z chudnutia mala radost....
mozes nam denne pisat co a ako,co si jedla,ako si to zvladla...

labu:ja mam dnes skroby,tak si idem do prace urobit zemiaky....a uz ziadne prehresky!

angela1

mozem sa k vam pridat. rozhodla som sa zacat zajtra.
budem viac nez 2 tyzdne pozadu ale aj tak by som chcela
bude to take teraz v lete ale predsa v mojom pripade teraz alebo nikdy.
Som taka zufala ze neviem schudnut a dufam ze tato dieta mi pomoze
drzim vsetkym palce

An.

atam

ahojte...
labu,kde si???
ja som dnes den zvladla bez prehresku...dobre,nie?dufam,ze mi to vydrzi...a to som doma robila na veceru super pizzu a nedala som si ani len kusocek,zato som si dala jeden pomaranc...zacala som poctivo vyuzivat aj moj novy stepper a som rada,idem do postele so svalovkou v nohach...
tak zelam vsetkym dobru noc...

skrippka

ahoj! mozete mi, niekto poslat tu dietu na mail? dik.. snazim sa nieco schudnut po porode.. par kg uz zislo, ale potrebujem este aspon 5 a nejako sa to spomalilo..
mail: skrippka@gmail.com

Dada5702

Ahojky Nicky1 chcela by som ťa poprosiť či by si mi neposlala tú 90dňovú dietu.Rada by som ju vyskúšala.Po tvojom dotaze ma to zaujalo.Vopred dˇakujem.
Dada

atam

ahojte...
labu,tak ty si aka frajerka,klobuk dole...
ja zas s prehreskami...po velmi narocnom tyzdni,som to nezvladla a kvalitne som to zas prehnala...asi ma porazi...
zajtra zacinam novu stvordnovku...
..a este nieco,kupila som si aj ten stepper...poviem ti,je to super vec...