Ahojte všetci. Viem, že je tu už veľa tém o 90dňovke, asi ju tu drží už každý... :D Ale aj tak tu zakladám ďalšiu... Rozhodla som sa držať túto diétu (ktorá podľa mňa ani nie je diéta), lebo už som ju raz držala a bola som veeeľmi spokojná, lenže ešte by som chcela schudnúť 10 - 12 kg... A viem, že to dokážem, spolu s vami... ak ste rozhodnuté zmeniť svoj život a hlavne svoju postavu, tak sa pridajte ku mne a spolu to zvládneme... Z vlastných skúseností viem, že najlepšie je začať v piatok, mne to takto veeeľmi vyhovovalo... Ako som spomínala, už som túto diétu držala, takže s ňou mám skúsenosti a budem vám vedieť poradiť... čakám, kto sa ozve...ak túto diétu nemáte, rada vám ju bezproblémov pošlem....
90 dňovka od 29.05.2009
atam ...tu ti pripajam temu na to rizoto.Mrkni sa a daj vediet,co si o tom myslis.www.zdravie.sk
a ked si das cez google.sk,tak sa o nom docitas viac.Udajne ho doporucuju aj Dr....tak neviem,vsak uvidim po dlhsom case,ci to ma nieco do seba.
labu:to stretko by bolo fakt super...v Secovciach snad asi vsetko po starom....chysstas sa v najblizsom case domov???
ja pracujem v specialnej ZS internatnej pre deti s poruchami ucenia a spravania ako vychovavatelke,je to tazka praca a kazdy rok v juni je to s detmi tazke,su uz roztatarene,nevedia sa dockat prazdnin,tento mesiac uz na ucenie ani len nepomyslai....ale co od nich cakame,ved aj my sme boli na ZS a tiez sme koncom skolskeho roka snivali o prazdninach,tesili sme sa na vylet a ocakavali sme koniec skolskych povinnosti....no nie???
ja som vo finančnom sektore. A žiadne detičky, ale babizne.. :D
Ty pracuješ s deťmi? To musí byť supeeer!
Ja som ich mala včera. Dnes som si pripravila masko so zeleninkou, už sa na to aj teším, lebo po včerajšku som aj tak trochu unavená a hladná. Ale do poludnia to isto vydržím.
Ak inak v Sečovciach? To by bolo fajn, keby sme sa niekedy aj stretli, že? Čo ty na to?
ahooooj Labu....akurat som sa ti zdravila aj na inej teme,v tej,kde je ja ona.....
aky mas dnes den????
kde pracujes,ak to nie je tajne????
Ahoj atam!! Vidím, že sa to tu rozpísalo...
ahojte....dnes mam vitaminy...fuuuj...nemam rada tento den...este len zacina a ja sa uz bojim,ze ho nezvladnem...viem,ze v robote to bude ok,lebo tam nemam cas niekedy sa pri tych detoch ani najest,ale bojim sa,ze ked pridem domov(22 hod),tak sa najem....
ale nenajem...musim mysliet pozitivne...
zelam vsetkym PEKNY DNIK...
zrela zena:narodila som sa v lucenci a byvala som v Tornali,okres Revuca,uz som vsak 5 rokov na vychode,4 roky v Kosiciach,kde mam aj pracu a od oktobra byvame v Secovciach...
v com spociva to cistiace rizoto???
atam,labu77....kocky ako som pisala skoro pred cca tyzdnom,zatial 90 dnovku znova nedrzim.Poctivo som bez prehreskov / okrem kavy s mliekom / ju drzala 10 dni,na 11 dni som totalne zlyhala /tie oslavy / a bohuzial odvtedy sa vobec nemozem nakopnut.!!!Ale uz 3 den papam "cistiace rizoto"....velmi dobru odozvu som nan nasla prave tu na zdravie.sk.A myslim si,ze tiez to ma urcite nieco do seba,len je to dlhodoba zalezitost.
atam ....ak sa smiem spytat,odkial zo stredneho slovenska si???Nemusis uplne presne,len tak orientacne....
presne tak,ale navyse okrem ovocia som mala tie 2kaiserky,1ks harula a 1parok..dost je to?ale tak chcem narovnako jest kazdy den nie jeden super a potom zas nic to radsej kazdy den s malymi prehreskami nie?