90 dňovka od 29.05.2009

Príspevok v téme: 90 dňovka od 29.05.2009
nicka1

Ahojte všetci. Viem, že je tu už veľa tém o 90dňovke, asi ju tu drží už každý... :D Ale aj tak tu zakladám ďalšiu... Rozhodla som sa držať túto diétu (ktorá podľa mňa ani nie je diéta), lebo už som ju raz držala a bola som veeeľmi spokojná, lenže ešte by som chcela schudnúť 10 - 12 kg... A viem, že to dokážem, spolu s vami... ak ste rozhodnuté zmeniť svoj život a hlavne svoju postavu, tak sa pridajte ku mne a spolu to zvládneme... Z vlastných skúseností viem, že najlepšie je začať v piatok, mne to takto veeeľmi vyhovovalo... Ako som spomínala, už som túto diétu držala, takže s ňou mám skúsenosti a budem vám vedieť poradiť... čakám, kto sa ozve...ak túto diétu nemáte, rada vám ju bezproblémov pošlem....

labu77

Tak to chápem, aj ja ich mám rada, ale už po svojom.
Atam odkiaľ pochádzaš?
Ináč možem sa pochváliť, že som pred rokom po 14rokoch prestala aj fajčiť a to som vyfajčila krabičku - dve za deň :)

atam

...a zabudla som,zatial co sebe robim akysi pokus o jedlo,tak robim manzelovi francuzske zemiaky,ktore je mimochodom velmi lubim...ach jaj...

atam

labu,ale ved ten pokles po dvoch rokoch je fantasticky...aj tak si myslim,ze si clovek s nenormalne pevnou volou...fakt super...
ja si akurat robim obed,kupila som si kukuricnu krupicu a v knizke som nasla na nu recept...krupicu som uvarila,dala na pekac,potrela paradajkovo kecupovou omackou,oblozila sampinonmi....tak neviem aky bude vysledok,snad to bude jedle...

labu77

nie, tých mnoho kíl som mala pred niekoľkými rokmi. potom to všetko išlo všelijako dole a hore a s dietou som začínala na 85 kilách pred dvomi rokmi.
Teraz na 74,5kg. Takže viem, čo je to nosiť hromadu a ešte viac..:)

atam

tak preto pises o liposukcii???a myslis,ze by si sa na to dala???zacinala si s touto dietou na tychto kg???asi nie,vsak?mam v tom zmatok,kto kolko vazil,vazi a aku ma vysku...

atam

ahojte....
kto ma dnes uhlohydraty???co budete mat na obed???

labu:ta liposukcia to vazne????ved nemas az tolko kil naviac...ktore partie na tele mas najproblematickejsie?U mna je to jednoznacne zadok,stehna a v poslednej dobe aj brucho...Pri tejto diete sa mi zmensil obvod stehien,to je viditelne,ale brucho ostalo stale rovnake...ach jaj...

labu77

Nie som na seba až tak prísna ako sa to zdá. Mám iba nejaký cieľ a snažím sa ho nejako dosiahnuť.
A pravda, už aj o liposukcii som premýšľala

atam

ahoj labu:tak som doma z roboty...dnes som mala ryzu...celkom sa dalo....zajtra UH...asi cestoviny alebo pizza,teda moj pizzovy suchar...a co ty?ako si zvladla den?co si dnes mala?zda sa mi,ze si na seba velmi prisna...alebo sa mi to len tak zda???