Ahojte všetci. Viem, že je tu už veľa tém o 90dňovke, asi ju tu drží už každý... :D Ale aj tak tu zakladám ďalšiu... Rozhodla som sa držať túto diétu (ktorá podľa mňa ani nie je diéta), lebo už som ju raz držala a bola som veeeľmi spokojná, lenže ešte by som chcela schudnúť 10 - 12 kg... A viem, že to dokážem, spolu s vami... ak ste rozhodnuté zmeniť svoj život a hlavne svoju postavu, tak sa pridajte ku mne a spolu to zvládneme... Z vlastných skúseností viem, že najlepšie je začať v piatok, mne to takto veeeľmi vyhovovalo... Ako som spomínala, už som túto diétu držala, takže s ňou mám skúsenosti a budem vám vedieť poradiť... čakám, kto sa ozve...ak túto diétu nemáte, rada vám ju bezproblémov pošlem....
90 dňovka od 29.05.2009
merilinka:no asi vsetci na tomto fore,teda na tejto teme sa o tuto dietu pokusame,niektori velmi uspesne,ini s malymi ci velkymi prehreskami...budes nam pisat ako pokracujes???ak dobre citam,tak si mala dnes vitaminy,vsak?
nicka1 možem ta poprosit o tú 90-dnovku na mail renata335@azet.sk dakujem
kto tu chudne totou dietou?lebo nas je dako malo,ja mam 4ty den zhresila som dneska 2ma kaiserkami:(no newadi,zajtra sa dako nastartujem drzim palce wsetkyyym:)
labu:ja mam tesne po tridsiatke,mala som ju vo februari...to sme skoro rovesnicky...no ja neviem,tych nahod je teda dost,co povies???
no, som tu už niekoľko rokov a je mi tu dobre. Mne bude v auguste 30. A rozhodla som sa si dať takýto darček k narodeninám, že schudnem niekoľko kíl.
Koľko je tebe?
aha...myslele som,ze dalej...ale aj tak je to nahoda,ze pochadzas z vychodu...
žijem v Prahe
to nemyslis vazne????a kde si teraz,v akom state???
Ahoj, ja pochádzam 6km od Sečoviec, ale žijem v zahraničí....
labu som z vychodu 34 km od kosic zo Secoviec....pochadzam sice zo stredneho slovenska,ale praca a neskor aj manzelstvo ma zaviedli sem....a ty???a kolko mas rokov,ci som sa uz pytala???
no vidis,stale ma presviedcas o sile svojej osobnosti...