Ideme zamakať... :D

Príspevok v téme: Ideme zamakať... :D
nikuška1

Za 3 mesiace chcem schudnúť 10 kg a dúfam, že sa mi to podarí. Vychádza to tak 3,3 kg za mesiac, čo si myslím, sa dá v pohode. Pridá sa ku mne niekto? Jesť 5 x denne a hlavne veľa pohybu. Na raňajky a desiatu som zvyknutá jesť ovocie, na obed nejaké jogurty alebo varené, ale nie veľa, olovrant pohár mlieka a na večeru len niečo ľahké... Chcem to zvládnuť a viem, že sa mi to podarí... pred pol rokom som schudla 10 kg a teraz chcem schudnúť ešte tých posledných nadbytočných 10 kg. Mám 164 cm a 70 kg, tak baby, poďme na to... :D

nikuška1

no besna super úspech, aj keď to je trochu prirýchlo, to hej... Len dávaj pozor, hlavne pomaly...
ja mám dole 1 kg, ta som rada, že aspoň dačo... mne by to tak stačilo... za mesiac by som bola na 65, a v júni na 60 a to je môj ciel... takže tak... :D

bara017

besna: super gratulujem, tak je fakt perfektny uspech:-) cvicenie robi vela.. aj ked sa hovori ze strava je zaklad, nieco na tom bude, ale ja tiez na cvicenie nedam dopustit:)

besna

Baby taka som happy ze sa musim pochvalit :o)
Tyzden sa zdravo stravujem, dbam na to aby som 5x denne nieco jedla a chodim kazdy den cvicit...
Vysledok je tu... 3 kg dole... :o))))
Viem ze je to trosku vela za tyzden ale teraz chcem trosku zvolnit tym ze budem viac papat aj ked len zdrave veci a s cvicenim neprestanem...

bara017

tiez som rozmyslala nad niecim takym.. ja som oficialne este ziadnu dietu nedrzala, tak neviem ci vobec zacinat.. ani neviem v com spociva ta 90-dnova dieta, takze ti nepoviem co si o nej myslim:)

nikuška1

dievčatá, nevzdávajme to.... a prepáčte, že som sa tak dlho neozvala... som nestíhala...
majuska125 radčej pomaly, ale isto, ako rýchlo a s jojoefektom...no nie? :D
držím palce... :D

bara017

mozno zmenit pohyb by si mala alebo urobit si viac casu na cvicenie.. neviem kolko cvicis takze tak ani ako sa stravujes?

majuska125

inac babyy uz druhy tyzden sa stravujem ok,a zatial len kilo dole:(nemam sa vzdavat a bojovat dalej ci prejst an iny system stravovania???