DO KONCA JUNA SCHUDNEM 7KILOV!!!!!!!!

Príspevok v téme: DO KONCA JUNA SCHUDNEM 7KILOV!!!!!!!!
chudučká

Baby moje pekne krasne, do juna schudnem, aj keby čo bolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musim , idem na t strava chudobna na tuky , co najviac zeleniny ,chude maso ziadne biele pecivo, ziadne salamy, ziadne madarske gulase s knedlou, ziadne vysmazane, sedy lehy pot na ksichte a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musíííííííííííííííííííííííím to schudnuuuut.

poliewoocka

Neochudobnuj stravu o tuky,ale nahrad ich inymi. Olivovy olej je najzdravsi. Ziadne nizkotucne light vyrobky, radsej polotucne. Maju viac vitaminov,menej cukru a umelych stabilizatorov a tych par kJ navyse stoji za to.. zeleninku naparovat,ovocie doobedu, kuracie a morcacie prsia, tvaroh.. vela cistej vody a pohyb!!

chudučká

sUPER baby, dnes je asi uuuplne idealny den na to zacat, a este tak tyzden dozadu som si privodila depresiu ked som stretla kamaratku ktora bola vzdy ako taka velryba (teraz som nou bola ja) a pekna vyobliekana chuducka,... ja tricko po kolena, a ze zacala jest striedmejsie, neje bravcove vela zeleniny a to za tri mesiace vyse desat kíl schudla, tak ked chce tak sa urcite da, len ja to stale odkladam, dnes este dam segedinsky poviem si, to mi neublizi a este chleba, a tak dokola, no TUDLE NUDLE, LETO IDE A JA BUDEM SMUTNE Z OKNA POZERAT BO TAKTO VERU VON NEVYJDEM

jupíííbaby

idem do toho aj ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! normalne ste ma tu navnadili!!!!!!!! odteraz ziadne biele pecivo,nic ked Si predstavim aka som byvala chudulunka, a teraz hroza 163 69kg, no ako si povedala NEZERIEM UZ

Cynthia-Lara

Chudučká pridávam sa:) Musím proste musím schudnuť a teraz cítim v sebe odhodlanie ako nikdy, verím že to dokažeme! Takže začínam znovu:D

plamienok

Noooo tak bude z teba kocka.Ides do toho natvrdo,ze doteraz hojno a zrazu......drzim palce.To je super taketo odhodlanie.drzim palce.

chudučká

karamelka kludne mozme, vdaka nelly..... uvidim ale som pevne odhodlana, ,,NEZRAT,, pretoze ked sa na seba pozrem tak vidim ze ine asi nerobim, a to ma tak chytilo , lebo som si obliekla kratasy a skoro ma naplo....... pupok kdesi dole a tie stehnaaaaaaa zadok ani nekomntujem,mam 157cm a psssssssssssssssst 64kg takze taky tučny trpaslíkkk , boze a jem vsetko doradu este aj o polnoci ale s tym je koniec!!!!!!!!!!!!