Baby moje pekne krasne, do juna schudnem, aj keby čo bolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musim , idem na t strava chudobna na tuky , co najviac zeleniny ,chude maso ziadne biele pecivo, ziadne salamy, ziadne madarske gulase s knedlou, ziadne vysmazane, sedy lehy pot na ksichte a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musíííííííííííííííííííííííím to schudnuuuut.
DO KONCA JUNA SCHUDNEM 7KILOV!!!!!!!!
Neochudobnuj stravu o tuky,ale nahrad ich inymi. Olivovy olej je najzdravsi. Ziadne nizkotucne light vyrobky, radsej polotucne. Maju viac vitaminov,menej cukru a umelych stabilizatorov a tych par kJ navyse stoji za to.. zeleninku naparovat,ovocie doobedu, kuracie a morcacie prsia, tvaroh.. vela cistej vody a pohyb!!
Aj ja by som chcela schudnut aspon desat a staci mi aj do jula,mam 71kg :(
sUPER baby, dnes je asi uuuplne idealny den na to zacat, a este tak tyzden dozadu som si privodila depresiu ked som stretla kamaratku ktora bola vzdy ako taka velryba (teraz som nou bola ja) a pekna vyobliekana chuducka,... ja tricko po kolena, a ze zacala jest striedmejsie, neje bravcove vela zeleniny a to za tri mesiace vyse desat kíl schudla, tak ked chce tak sa urcite da, len ja to stale odkladam, dnes este dam segedinsky poviem si, to mi neublizi a este chleba, a tak dokola, no TUDLE NUDLE, LETO IDE A JA BUDEM SMUTNE Z OKNA POZERAT BO TAKTO VERU VON NEVYJDEM
idem do toho aj ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! normalne ste ma tu navnadili!!!!!!!! odteraz ziadne biele pecivo,nic ked Si predstavim aka som byvala chudulunka, a teraz hroza 163 69kg, no ako si povedala NEZERIEM UZ
Chudučká pridávam sa:) Musím proste musím schudnuť a teraz cítim v sebe odhodlanie ako nikdy, verím že to dokažeme! Takže začínam znovu:D
Noooo tak bude z teba kocka.Ides do toho natvrdo,ze doteraz hojno a zrazu......drzim palce.To je super taketo odhodlanie.drzim palce.
karamelka kludne mozme, vdaka nelly..... uvidim ale som pevne odhodlana, ,,NEZRAT,, pretoze ked sa na seba pozrem tak vidim ze ine asi nerobim, a to ma tak chytilo , lebo som si obliekla kratasy a skoro ma naplo....... pupok kdesi dole a tie stehnaaaaaaa zadok ani nekomntujem,mam 157cm a psssssssssssssssst 64kg takze taky tučny trpaslíkkk , boze a jem vsetko doradu este aj o polnoci ale s tym je koniec!!!!!!!!!!!!
A z kolkych kil to ides?
tusim pojdem s tebou do toho,
držím palce