Baby moje pekne krasne, do juna schudnem, aj keby čo bolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musim , idem na t strava chudobna na tuky , co najviac zeleniny ,chude maso ziadne biele pecivo, ziadne salamy, ziadne madarske gulase s knedlou, ziadne vysmazane, sedy lehy pot na ksichte a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musíííííííííííííííííííííííím to schudnuuuut.
DO KONCA JUNA SCHUDNEM 7KILOV!!!!!!!!
Chuducka,
presne tak:) zaklad je,aby si sa citila super:D
NO dnesok zacal celkom fajn rano som dala cajík, uz som doteraz vypila nejaky ten liter vody od rana, na obed kuracie prsia a saláaaaaat (najhorsie je ze priatelov kamarat rozvaza pecivo take teple vrele rozky a chlebik a od rana mi to tam rozvoniava lebo vzdy sa staví,a prinesie nam tak to je taky ranny zabiják/ale uz sa nedam
POLIEWOCKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA presne ako hovoris a ked to budem dodrziavat tak urcite schudnem, /uz sa vidim v tych rifličkách peknych uzkych co maM rok hodene vzadu v skrini :D/...
Baby, tak aj ja sa pridávam..mám 170cm a 62kg..nemyslím, že som tučná, ale nejaké té kilečká by mohli ísť ešte dole a..hlavne sa potrebujem spevniť..
A k tej 90dňovke..už som ju raz držala, ale začala som sa cítiť ako keby ma to jedlo začalo ovládať a tiež som bola taká omráčená, bez nálady a chuti do života..takže ja som s diétami skončila..hlavné je jesť zdravo a pravidelne!
no a ako ti to ide?
no, ahoooooooooooj ja som skusala 90 dnovku ale mne sa to neda, ............ jednoducho nie vzdy mi vyslo aby som mala tie dni rozdelene, skor delena strava, to este sa da, ale kamoska schudla z 90 dnovky cez 15 kg,. takze super, ja by som sa chcela hlavne VAAAAAAAAZNE obmedzit v jedle, najma to pecivo, a tak a papat len take lahke jedla a verim tomu ze do juna to dam dole :D
tuniaka môžeš... aj ja ho jedavam, v bielkovinový den :)
Mne 90d%novka nevyhovuje, pretože varenu stravu nejem, a pripada mi taka moc jednotvarna. Napriklad ked sa ma na veceru jest polka obeda. na ranajky mi ovocie nechuti, proste vobec by som nemohla jest moje oblubene veci : cottage, tuniak, probioticke napoje, biele jogurty,...Radšej sa budem držaqť svojej osvedčenej metody:)
Aj ja by som odporučila 90 dnovú je to to najlepšie čo môže byť :)