DO KONCA JUNA SCHUDNEM 7KILOV!!!!!!!!

Príspevok v téme: DO KONCA JUNA SCHUDNEM 7KILOV!!!!!!!!
chudučká

Baby moje pekne krasne, do juna schudnem, aj keby čo bolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musim , idem na t strava chudobna na tuky , co najviac zeleniny ,chude maso ziadne biele pecivo, ziadne salamy, ziadne madarske gulase s knedlou, ziadne vysmazane, sedy lehy pot na ksichte a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musíííííííííííííííííííííííím to schudnuuuut.

anavi2

Ahojte...som sa rozhodla ze aj ja tu budem pisat..lebo vas iba sledujem a snazim sa tiez no takto budem trosku pod drobnohladom :)...tak snazim sa nejako zdravo stravovat..minuly rok som bola na 90 dnovke...asi mesiac a odvtedy s snazim neprejedat...mala som 68 kg a teraz je to 58, niekedy 57, kolise to velmi, ale uz mi idu tazko dole teraz tie kila...zastavuje sa to a motivacia uz tiez velmi nie je...no musim sa zbavit svojho brucha...takze mojim cielom je dat este take 3-4 kilecka dole...a nejde ani tak o vahu ako o vyzor...tak a zacala som aj denne behat a brusaky doma...takze cakam podporu vzajomnu a peknu nedelu prajem

majuska125

Ahojte,tak ja som si dneska powedala,ze si dam ciele ale s tym heslom,ze pomaly dalej zajdem,do konca juna by som chcela dat 4 kg dole,v junly dlasich 4 a august dalsie,proste kazdy tyzden 1kg,ako pohyb si dam 3,alebo 4 krat do tyzdna beh po 30min,sem tam kalanetiku,budem chodit peso kazdy den aspon hodinku,a moj jedalnicek bude asi takyto:
ranajky:ceralie
desiata:pomaranc,vlocky
obed:polievka
olovrant:jogurt
vecera:salat
Alebo ostanem cisto an raw food,takze ani polievka,ani jogurt ale nahradim to klickami,alebo orechami

misiiiii

no ja som na seba hrdaaa, na ranajky som mala cerealie, obed, dva chlebicky a potom sice franc. zem,,,ale na veceru len jogurt, pred ni nanuk, ale ten som musela, ale aj tak je to ok,,,,,cvicenie, nic! :(

majuska125

ahojte tak ja som dneska uplne ze nastvana na seba joj obed:vyprazane krokety asi 4ks,potom smotan jogurt,a ceralie s dzemom:(uz do wecera asi nic nebudem prip.salat

misiiiii

ahoj cynthia, a nieje toho na jeden den malo?? ja by som bola asi strasne hladne po troch dnoch ,, ja sa snazim jest zdrvsie a o kus menej,, a co najviac sportovat, inak do konca juna je este 39 dni...

Cynthia-Lara

Takže každy deň tu budem písať jedálniček aj pohyb,mám lepšiu motiváciu potom:)
Takže dnes to bolo:
R- biely jogurt+ škorica+2jahody+20g fitness, kafe
O- cottage cheese+kornspitz, kafe
V- 2 paradajky
3l vody,1l zeleny čaj,
10km rotoped, 30min stepper,30 min. posilko, 15min. stretches+tumbles

Zatial som spokojná,neprejedla som sa to je hlavné, dufam že to zvladneme:)

misiiiii

cawte baby, tak ako dopadol prvy den?, u mna v pohode, nieje to este ono, (s mojou nohou,,,) ale co sa tyka jedla,,da sa,,,,dnes som zehlila veci, a ked som si nasla rifle ktore som este pred tromi rokmi obliekla, az sa mi tisli slzi do oci, ze ake tenke stehna som mala,ale chcela som byt este chudsia, a tak som zacala drzat diety, ktore mi prinavratili moje kilecka a nieco prihodili, preto mam teraz mensiu nadvahu, ale snad to spolu zbijeme dako dole.....

gaja

ach baby , ako pekne to vyzera ale myslite ze to pojde tak lahko? neviem tiez by som chcela schudnut ale mam obavy ci vydrzim