Baby moje pekne krasne, do juna schudnem, aj keby čo bolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musim , idem na t strava chudobna na tuky , co najviac zeleniny ,chude maso ziadne biele pecivo, ziadne salamy, ziadne madarske gulase s knedlou, ziadne vysmazane, sedy lehy pot na ksichte a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musíííííííííííííííííííííííím to schudnuuuut.
DO KONCA JUNA SCHUDNEM 7KILOV!!!!!!!!
anavi2 -------- a ak mas vysku??...
Ahojte...som sa rozhodla ze aj ja tu budem pisat..lebo vas iba sledujem a snazim sa tiez no takto budem trosku pod drobnohladom :)...tak snazim sa nejako zdravo stravovat..minuly rok som bola na 90 dnovke...asi mesiac a odvtedy s snazim neprejedat...mala som 68 kg a teraz je to 58, niekedy 57, kolise to velmi, ale uz mi idu tazko dole teraz tie kila...zastavuje sa to a motivacia uz tiez velmi nie je...no musim sa zbavit svojho brucha...takze mojim cielom je dat este take 3-4 kilecka dole...a nejde ani tak o vahu ako o vyzor...tak a zacala som aj denne behat a brusaky doma...takze cakam podporu vzajomnu a peknu nedelu prajem
no ja som dnes mala na ranajky rybaciu natierku,,,a rozhodla som sa ze dnes si uz pojdem zabehat aj ja,,,,
Ahojte,tak ja som si dneska powedala,ze si dam ciele ale s tym heslom,ze pomaly dalej zajdem,do konca juna by som chcela dat 4 kg dole,v junly dlasich 4 a august dalsie,proste kazdy tyzden 1kg,ako pohyb si dam 3,alebo 4 krat do tyzdna beh po 30min,sem tam kalanetiku,budem chodit peso kazdy den aspon hodinku,a moj jedalnicek bude asi takyto:
ranajky:ceralie
desiata:pomaranc,vlocky
obed:polievka
olovrant:jogurt
vecera:salat
Alebo ostanem cisto an raw food,takze ani polievka,ani jogurt ale nahradim to klickami,alebo orechami
no ja som na seba hrdaaa, na ranajky som mala cerealie, obed, dva chlebicky a potom sice franc. zem,,,ale na veceru len jogurt, pred ni nanuk, ale ten som musela, ale aj tak je to ok,,,,,cvicenie, nic! :(
ahojte tak ja som dneska uplne ze nastvana na seba joj obed:vyprazane krokety asi 4ks,potom smotan jogurt,a ceralie s dzemom:(uz do wecera asi nic nebudem prip.salat
ahoj cynthia, a nieje toho na jeden den malo?? ja by som bola asi strasne hladne po troch dnoch ,, ja sa snazim jest zdrvsie a o kus menej,, a co najviac sportovat, inak do konca juna je este 39 dni...
Takže každy deň tu budem písať jedálniček aj pohyb,mám lepšiu motiváciu potom:)
Takže dnes to bolo:
R- biely jogurt+ škorica+2jahody+20g fitness, kafe
O- cottage cheese+kornspitz, kafe
V- 2 paradajky
3l vody,1l zeleny čaj,
10km rotoped, 30min stepper,30 min. posilko, 15min. stretches+tumbles
Zatial som spokojná,neprejedla som sa to je hlavné, dufam že to zvladneme:)
cawte baby, tak ako dopadol prvy den?, u mna v pohode, nieje to este ono, (s mojou nohou,,,) ale co sa tyka jedla,,da sa,,,,dnes som zehlila veci, a ked som si nasla rifle ktore som este pred tromi rokmi obliekla, az sa mi tisli slzi do oci, ze ake tenke stehna som mala,ale chcela som byt este chudsia, a tak som zacala drzat diety, ktore mi prinavratili moje kilecka a nieco prihodili, preto mam teraz mensiu nadvahu, ale snad to spolu zbijeme dako dole.....
ach baby , ako pekne to vyzera ale myslite ze to pojde tak lahko? neviem tiez by som chcela schudnut ale mam obavy ci vydrzim