Baby moje pekne krasne, do juna schudnem, aj keby čo bolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musim , idem na t strava chudobna na tuky , co najviac zeleniny ,chude maso ziadne biele pecivo, ziadne salamy, ziadne madarske gulase s knedlou, ziadne vysmazane, sedy lehy pot na ksichte a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musíííííííííííííííííííííííím to schudnuuuut.
DO KONCA JUNA SCHUDNEM 7KILOV!!!!!!!!
ahojte kde ste?
mna caka dnes cestovanie...ach jaj a pridavam teda jedalnicek ktoreho sa chcem pridrzat :)
R: musli s mliekom
D:banan
O:kolozvarska kapusta
O: nejake ovocie este neviem
V: detska vyziva
takze tolko moj plan...majte sa pekne
sorry na zaciatku nema byt 176 ale 166 :-)taky trpaslik maly
odpovie mi niekto ci taktoo schudneem???
..neviem ci pusinka narazas na moje stravovanie ale nie je to az take zle, ja sa netyram ked som hladna tak do niecoho bodnem...a zabudla som na zmrzlinu co som dnes mala aj s cernicami...mnamky...a inac nejde mi do hlavy ako si sa mohla scvrknut o 8cm na vyske???
ja diety neuznavam pred 3 rokmi som zacala s dietou pri vyske 176 som mala 56 kil dietu aj ked neviem ci sa to dalo nazvat dietou alebo tyranie somdrzala 2 tyzdne (rano biela activia desiata jablko a obed paradjka neskor ak som bola hladna nieco malicke..)potom som spadla do bulimie a trvalo to rok chcela som sa vyliecit aj som to dokazala pred rokom som uz so zvracanim nemala problem ale s mojjou vahou pri vyske 168 som mala 69kil po roku mam taku istu vysku ale moja vaha sa pohybuje okolo tej 56.. jem vsetko v mensich porciach pravidelne... nejem sladkosti len malo pizzu ani ziadne hluposti.. nepijem sladke ani dzusy len cistu vodu a caje obcas si zacvicim moja celulitida ktoru som mala zmizla ... som stastna a uz nikdy nechcem zazit to co som zazila
a asi zacnem pisat aj jedalnicek
R: musli, mlieko, kiwi a banan
O: rizoto
V: banan a uz asi nic
a nalievam sa vodou cely den :)
beh 30 min a pred spanim dam 15 minut brusko
ahojte...takze s tou 90 dnovkou za ten mesiac slo asi 4 kila dole a potom pomalicky pocas rokuslo dole...nie za mesiac desat kil...a moja vyska je 168cm...takze drzim palce a ta 9é dnovka je dobra na nastartovanie chudnutia...to urcite odporucam ja sa k nej neviem dokopat znova lebo teraz aj skusky a vsetko tak sa neda...ale hccela by som no obmedzujem sa nadalej a bola som znova aj behat :)
Ahojte baby, je dobre za sa takto podporujeme, je to lepsie ako to takat sama,,,aj mne sa hned epsie chudne ked sem napisem svoje prehresky, a aj uspechy,,,no vcera som pisala ze som si na veceru dala jogurt a potom nic, lenze este o desiatej sme popijali cela rodinka, a tak sme si aj zajedli, za to som si dnes dala 11min. beh, moja vaha ja taka ista ako pred dvoma dnami,,,asi sa zasekla :D
anavi2, to si schudla za mesiac s 90 dnovkou 10 kil??? waaaaw, a este vacsie "waaaaw", ze si to udrzujes uz rok:) Mam podobnu vahu, ako ty na zaciatku, a tiez chcem dat dole 10, motivovala si ma...
Mile moje kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne zienky, musim vam povedat ze odkedy som zalozila tuto temu , coz je kratky cas vaha ukazuje o cele kilo a pol menej , teraz som sa vazila a hned mi ocne bulvy vypadli von, zatial som jedla len rybu, a kuracie aj stehno aj prsia ale len salat k tomu, mala som uz aj chut na sladke a neodoprela som si len boli to take celozrnne mierne sladke keksy, chleba normalny ani pecivo veru nebudem.........aj ked opekacky su a taka slaninka na chlebiku mnam , ale bohuzial, vodu sa snazim pit stale, aj ked akosi do mna nejde , nuz ale to kilo a pol ma utvrdzuje v tom ze tto je ta spravna cesta, :D