Povinné očkovanie vakcínou DULTAVAX potencuje vznik cukrovky I.typu.

Príspevok v téme: Povinné očkovanie vakcínou DULTAVAX potencuje vznik cukrovky I.typu.
tajné tabu

Povinné očkovanie vakcínou DULTAVAX potencuje vznik cukrovky I.typu.
Poliovírus môže infikovať telo za určitých podmienok, čo je nasledované vysokou produkciou inzulínu a teda hypoglykémiou (čo otvára dvere široko pre virus).
Akékoľvek narušenie prirodzenej bakteriálnej ekológie slizníc MALT-u, BALT-u prostredníctvom antibiotík, pneumokokových, polio či iných vakcín, môže potencovať vznik cukrovky I.typu tak, že proinzulínové baktérie pankreasu ustúpia do stavu chorobnej recesie aj pri podmienkach prítomnej glukózy v krvi.
Celý článok:
-odkaz odstránený-

Peto T

evita80: Vo väčšine krajín Európy je očkovanie dobrovoľné, zaočkovanosť je nižšia ako u nás, a epidémie sa nekonajú, aj keď cudzincov sa tam premelie podstatne viac ako u nás. Tie choroby ustúpili rovnomerne počas celého minulého storočia, nezávisle na očkovaní, a ak sa vrátia, tak len kvôli likvidácii prirodzenej ľudskej imunity.

miskovamama

Stanovenie povinných očkovaní vyhláškou je neústavné
Vyhláška Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky č. 585/2008 Z.z., ktorou sa ustanovujú podrobnosti o prevencii a kontrole prenosných ochorení, ktorá definuje povinné očkovania, je neústavná, lebo obmedzuje základné práva a slobody garantované ústavou, pričom ústava stanovuje, že práva a slobody je možné obmedzovať len zákonom, nie podzákonným aktom, akým je vyhláška.

Zákon č. 355/2007 Z.z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov síce stanovuje pokutu za nepodrobenie sa povinnému očkovaniu, ale nedefinuje špecifické očkovania, z ktorých každé jedno predstavuje ďalšiu povinnosť uloženú občanom nad rámec zákona, z ktorého vychádza, a navyše obmedzuje základné práva a slobody. Podľa čl. 13 ods. 1 Ústavy SR však povinnosti možno ukladať len zákonom alebo na základe zákona, v jeho medziach a pri zachovaní základných práv a slobôd. Ďalej, podľa ods. 2 toho istého článku medze základných práv a slobôd možno upraviť za podmienok ustanovených ústavou len zákonom.

V podobnom prípade pokusu o zúženie práv a slobôd nariadením vlády v inej oblasti Ústavný súd už raz potvrdil, že podzákonnému aktu toto neprináleží (nález č. 13 - PL. ÚS 7/94).

Aj keby povinné očkovania boli stanovené priamo v zákone, bolo by to naďalej v rozpore s Ústavou SR, lebo by bezdôvodne obmedzovalo základné práva a slobody ňou zaručené, medzi ktoré patrí aj sloboda voľby. Navyše, povinné očkovanie je v rozpore s čl. 5 a 6 Dohovoru o ochrane ľudských práv a dôstojnosti človeka v súvislosti s aplikáciou biológie a medicíny, ktorý je, ako medzinárodná zmluva, nadradený ústave.

evita 80

Miskovamama ja Vas uplne chapem, verte mi ze ja by som ho tiez najradsej nedala ockovat, maly ma skoro 6 mesiacov a stale len odkladam ockovanie a zbieram informacioe, lekarka na mna tlaci ze ona to nemoze donekonecna tajit, ze mava kontroly z MZ...
Okrem toho sa bojim ze mi maly ochorie na nejake svonstvo, ved tolko cudzincov k nam chodi a riziko nakazy je omnoho vyssie ako napr. za totality. Napriklad taky cierny kasel, pnemokoky, obrna atd... Zase neverim ze vsetky vakciny su neucinne a pichaju sa len tak, za ucelom "genocidy", aj ked viem o tych svinstvach co vakcina obsahuje, bohuzial, ale ja na 99% som rozhodnuta ze ho dam zaockovat a budem sa modlit k Bohu, aby bol v poriadku. Ostatne- nepovinne vakciny striktne odmietam, som ju poziadala nech ma neprehovara v buducnosti..

miskovamama

evita 80
Ďakujem, poslala som dotaz na MZ či je to pravda. Ak mi náhodou odpovedia, dám vedieť.
Môj syn bol povinne dultavaxom očkovaný pri povinnej preventívnej lekárskej prehliadke v 13. roku veku v januári 2009, od 3.februára diagnostikovaná DM1.
Keby som mala tie info, čo mám o očkovaní dnes, nikdy by som do neho nič pichať nedala a ani už nedám. Pekný deň.

RNG

na poskriabane ocko pomoze roztok citricidalu alebo koloidna strieborna voda. Citricidal sa riedi nasledovne na pouzitie do nosa a oci:
4 kvapky do deci vody. Roztok netreba chladit. Oboje (nie naraz!!!) treba kvapkat do oci kazde 3 hodiny nejaky cas, staci jedna kvapka do kazdeho ocka.

evita 80

Dobry den miskovamama. Vcera moj manzel bol so syncekom u lekarky, lebo si poskriabal ocko a mal ho podrazdene a lekarka nanho "vyletela" ze to sme my co odmietame ockovanie, ze preco a bla, bla, bla, pritom ja som sa s nou dohodla ze zacneme ockovat od buduceho mesiaca. A manzel sa moc nevyzna, tak spomenul dultavax, a ona ze dultavaxom sa ockuju vacsie deti a ze aj tak sa nou uz nebude ockovat, ze bude sa pouzivat ina vakcina. Neviem ci to aj moj manzel nepoplietol, kedze bol aj dost vystresovany... Ale toto my povedal ako prisiel domov..

miskovamama

Pre evita80
Môžem vás poprosiť o bližšie info ohľadom toho, že dultavax sa má nahradiť inou vakcínou ???????
Je to dôležité, nakoľko môj syn dostal cukrovku DM1 práve po povinnom očkovaní touto vakcínou a podala som trestné oznámenie, ktoré je v štádiu riešenia a každá info je dôležitá. Môžete aj na mail.

Taktiež každý, kto by mohol prispieť nejakými informáciami, nech mi napíše. Vopred ďakujem. Klimková

Peto T

Pavel: Hepatitída B - vakcína mala už k roku 2002 ohlásených cca 25000 nežiadúcich účinkov len v USA. Tie komplikácie nie sú také zriedkavé, ako sa Ti zdá, možno sa u nás o týchto veciach len nehovorí. Dokonca sa vyložene ututlávajú. Ani vedci nemajú vždy dovolené publikovať fakty! www.vran.org

Napríklad predstav si, vo Francúzsku si to všimli. 600 zdravotných pracovníkov dostalo po vakcíne SM. 15000 občanov podalo žalobu.

Pozri si rizikaockovania.sk