Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

dostala som sa priatelovi do konta na azete......

sway

aesly,tak schvalne skontroluj,ked nekontrolujes aspon to nemaze a mozno sa dozvies,ze nemas az tak vazny vztah,respektive po kontrole stratis trosku iluzie o dovere:-)

aeshly

Doloreska... som n=ázoru, že aj toto virtuálne vypisovanie k niečomu speje. takže nie je to také nevinnňe ,,len´´ vypisovanie ako si mnohí myslia.

aeshly

darika... ak neveríš, že nie je niekto, kto nikdy partnerovi nesiel ci uz do mobilu alebo do mailu, tak tomu uver, lebo ja m´´am vážny vzťah a ešte som nemala tú potrebu mu kontrolovať maily či fón. tie, čo kontrolujú, majú zvyčajne nejaké podozrenie. u mňa je dôvera veľmi dôležitá a tiež si treba na začiatku vzťahu určiť isté priority.

Doloreska

slecny, vy nevidite rozdiel medzi chlapmi a zenami? vy by ste mozno v e-mailoch nemali nic, ale v dobe virtualizacie najdete velmi malo chlapov, ktori sa budu venovat len vam a nebudu si nikde s nikym vypisovat - nie je ich dostatok pre vsetky a ak sa koli takejto blbosti s jednym rozidete, mate velmi malu sancu, ze najdete takeho, ktori sa bude venovat len a len vam ..
ja sama sa bezne s kamosmi oslovujem intimnimi menami a piseme si veci roznorodeho charakteru, ale pointa je v tom, ze kym ide len o vypisovanie, je to stale len virtualne zdvihanie si sebavedomia a hrajkanie sa.. mozte mi oponovat, ze od toho je len na krok k naozajstnej "nevere" alebo o com sa vlastne bavime, lenze ak budete ocakavat neveru po vsetkom, co k nej moze nejak smerovat, tak vam zelam vela stastia - lebo pochybujem, ze najdete partnera, ktory vam tieto vase sny splni ...

darika

Tak dobre,aj ja sa pridam,aj ked to mas uz isto za sebou.Neverim,ze je niekto,kto nikdy partnerovi nesiel ci uz do mobilu alebo do mailu.Ked to ale robime,musime byt pripravene/ni na to,ze tam najdeme nieco,co nas moze velmi sklamat.Treba si pockat na spravny moment,ked nepanuje vo vzduchu zla atmosfera alebo naopata situacia a povedat,ze si urobila nieco,co ta uz teraz mrzi,ale bolo to silnejsie a nedokazala si sa tomu ubranit.Teraz uz vies,ze by si to neurobila,lebo si ublizila viac sebe ko jemu.Znovu zopakovat ze ti je to luto a povedat co si urobila.Nala by si ale hovorit kludne a nie povysenecky ani vycitavo.A potom sa ho opytat,ci mu nieco vo vztahu chyba,ked musi riesit "kamaratky" cez stranky,ktore meju celkovo nie dobre meno.Ci nema dost kamaratov a kamaratok okolo seba a hlavne co za tym vidi.Chlapi sa citia dobre,ked im zeny nadbiehaju aj ked sa s nimi nemusia vobec nikdy vidiet.A mozno v tom on vidi len internetovy flirtik,za ktorym nemusi byt nic zle.
A vobec nesuhlasim s nazorom,ze chlapi su obohi ked si potrebuju nieco dokazovat s "babenkami" na nete.A s kym to pisu?To znamena,ze su tam aj baby,zeny,dievcata,nie?Tak preco hadzat spinu len na nich.Keby nemali s kym pisat,tak tam nechodia.A druha vec je aj to,ze z akeho dovodu tam ten chlap chodi.Mozno si nieco dokazat co nema u partnerky?Mozno je rad obdivovany od prirody?Mozno naozaj hlada novy vztah?Ale zase preco?Mali by sme sa trosku aj my zamysliet nad sebou preco sa to deje.A nemusi za tym byt vzdy nieco zle.Proste si len niekedy trosku viac namyslame.

ˇaeshly

fredyca... nehádž všetkých chlapcov do jedného vreca, napr. môj priateľ tam vôbec nechodí a určite sa aj nájdu ešte taký, čo tam ani len nemajú účet. a potom sú aj mnohé prápky dievčatá, čo si tam chodia vypisovať a pod. takže to, čo si napísala sa netýka len chlapcov, čo chodia na pokec,a le aj dievčat, čo tam chodia a bavia zo seba trápky.

aeshly

malickasom... súhlasím s tebou a to úplne. na pokec nechodím vôbec a s tými, čo osobne poznám píšem cez icq či telefonujem, no najradšej mám aj tak, ke%d ich môžem osobne stretnúť, no keď inak nejde, tak icq a fon. tiež si myslím, ž e vypisovanie s neznámymi ľudmi (pritom človek ani nemusí vedieť akí hrozní a nechutní tí ľudia môžu bYť) je na úkor toho, že radšej môže tráviť čas so skutočnými priteľmi a blízkymi. dokonca pokec môže bYť v mnohých situláciách aj veľmi nebezpečný.

fredyca

akože chlapciiii

nie je vám to trápne? ste (prepáčte ale naozaj ste) úbohí, zakomplexovaní chudáci, ktorí si "vypisujete kadečo" s babenkami.
a prečo? lebo vyrovnaný muž taketo veci nepotrebuje. Nepotrebuje si NIECO DOKAZOVAT, lebo o to tam ide.

viem o čom hovorím. je iné bavit sa s kamarátkou-pokecať, a iné ist na pokec a flirtovat tam ako nejaký úbožiačik.

takže sa spamätajte- ked nemáte na to, mať vztah, tak do toho tú babu nezaťahujte a ostante si na pokeci, vy zakomplexované hormóniky.

malickasom

viete co? nechapem ludi co chodia na pokec...sak to je trapne, pre pubertakov
ak sa chcem zabavit a pokecat, tak idem von, do podniku, na diskoteku, spoznavat realnych ludi, zabavit sa s kamosmi... ja komunikujem len cez icq, gtalk a skype ale len s rodinou a ludmi, ktorych poznam osobne... vypisovat si s dakym cudzim ze papa slniecko, anjelik a podobne priteplene vyrazy je ubohe a je to neskutocna strata casu...co takto sa venovat skutocnym priatelom, skutocnym laskam a skutocnej rodine???

aeshly

Dug... tak sama si za to asi ťažko môže, kedže vo vzťahu sú na všetko dvaja a písala, že už mala podozrenie aj pred tým ako sa mu dostala do konta.