dostala som sa priatelovi do konta na azete......

kalhaiii

dnes mi od neho prisla smska, ze som sa mu pekne naburala do azetu a ze to aj cakal...

celu noc som nespala a premyslala som nad tym. v podstate mi je uz jedno, ze to vie, skor som vdacna tomu, ze som mala moznost take veci citat, aj ked hlupym sposobom...

karkulka7

ved okey, jasne, nemoze byt kazdy zo znamenia rovnaky, no na vodnarov chalanov som pocula uz viac nez dost.takze to bola len okrajova otazka:)

kajka01

no tak podla mna znamenie s tym neam nic spolocne...ale ak myslite tak na objasnenie:ja som vodnar ano som baba mam priatela nikdy by som ho nepodviedla ale zaflirtujem si rada len tak ...a viem ze nic nikdy nebude a viem odkial pokial...

karkulka7

ale nic len uz jedneho vodnara som mala a robil to iste,kamoska ma teraz tiez vodnara(ineho)a trapi sa kvoli nemu-vypisuje babenkam na nete:)

plamienok

kalhaiii tak to mu nevrav,ze si to citala lebo naozaj este budes ty ta hlupana.A nezabudaj,ze najlepsia obrana je utok tak sa na to priprav ked zacnes niaku debatu s nim lebo na teba podla mna vyleti ked mu to povies.Musis ist na to od lesa...:-).Myslim,ze to nie je zdrave aby takto oslovoval baby,ktore ani nepozna a viedol s nimi taku konverzaciu.To moze robit nezadany chlap.Daj vediet ked sa nieco pohne.