Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

dostala som sa priatelovi do konta na azete......

aeshly

neviwem, kto tu píše pod mojou prezývkou, ale v pohode.

no tiež si myslím, že sú aj mnohé iné veci, kt. môžu rozvrátiť vzťah. nemusí too byť hneď nevera. proste je toho veľa a každý ma´me niečo iné.

aeshly

aeshly.. drzim ti stranu :) chapem ako to myslis...
ale tieto baby ocividne nie a ked im dochadzaju argumenty zacnu druhych urazat. nic si z toho nerob :)

mne by islo na nervy, keby sa mi priatel hrabal v mailoch a fone, ked by tam nemal co najst (ake ubezpecovanie sa o tom, ze co ak ma nahodou podvadza???) toto je dovera, o ktorej hovorim... nie slepa dovera, ale HARMONICKY a VYROVNANY VZTAH. baby preberte sa!

darika

Shaula-nemaj ten pocit,ze si zlyhala,len to bolo v tebe silnejsie a ty si mozno niekde v hlbke verila,ze tvoje tusenie bolo na nespravnom mieste.Bohuzial sa stal opak,ale potom uz len bolo na vas ako si to vysvetlite.A shaula,na vsetko je riesenie,nech sa vo vztahu stane cokolvek na svete,len treba najst spravny smer ako ho riesit.Viem o com pisem.Len ty si nedala o sebe vediet ako ste to vyriesili.

aeshly

ShaulaThalit... ale nie, nezlyhala si ty, ale on, veď on popísal o tebe tie veci. to, že si ho kontrolovala, tak si mala podozrenie, tak to by som už aj pochopila, ale teraz je dôležité, aby ste si to vyjasnili a posunuli sa ďalej. už si s ním o tom hovorila?

darika

Ashley-ak chces,tak ja ti to s tymi ovcami pretlmocim...Ak v okoli tvojho chlapa nic okrem oviec nie je,tak ti ani nema s kym ublizit.
A vies co?Ja budem teraz asi sprosta,takze sa vopred omluvam,ale ja som mala kedysi dost velke problemy s manzelom,lebo patri medzi chlapov typu-"pekny".Hovori sa to aj o mne (nelichotim si),len to chcem jemne vysvetlit,ze taki ludia maju casto problemy s opacnym pohlavym,a aj ked sa tomu brania,niekedy je to tazke vysvetlim polovickam.

ShaulaThalit

kasli na to. ty vies najlepsie ako to je. niekedy sa stane, ze sa aj na fore dostanete do konfliktu, ale fakt to nema zmysel

aeshly

do nikoho tu neskáčem. reagovala som na darikin príspevok, kt. tu písala, že neverí, že sa vôbec niekto nájde, čo nekontroloval priateľa, tak som jej zareagovala, že sa nájde, napr. ja a našlo sa tu ešte pár takých dievčat. to bolo všetko a potom ste sa do mňa pustili, že som naivná a slepo dôverujem a nechcem vidieŤ pravdu a podob. hlúposti... pritom toto nebolo na mieste.

ShaulaThalit

to ja som zalozila tuto temu, len som nechcela, aby bolo verejne, ze je to moj problem.
zavidim vam obom vas pristup. jednej to, ze je vsetko v poriadku a druhej to, ze si nenecha srat na hlavu.
a ja? ja len bezhlavo milujem a trapim sa nad tym, ze som zlyhala ja, nie on